3 alternativer til cykel eller bil

3 alternativer til cykel eller bil

1. marts 2019 Slået fra Af Redaktionen

At komme fra A til B er noget de fleste har behov for på daglig basis. Du har sikkert både kørt cykel, bil, bus eller tog, men efterhånden er der mange nye alternativer, der gør det både lettere og sjovere at transportere dig selv rundt.

 

Det er ikke længere kun cyklen eller bilen, der er en mulighed, når du skal på arbejde eller i skole. De senere år er der kommet en del nye muligheder for transport som primært er elektriske og giver en helt ny transportoplevelse.

 

Elektrisk skateboard

Hvis du i forvejen bruger et skateboard eller longboard til at komme rundt, er et elektrisk det naturlige næste trin. Det er især velegnet til at køre rundt i byer, hvor afstandene ikke er så store. Du styrer hastigheden med en lille remote, som du har i hånden og skal kun koncentrere dig om at styre. Nemmere bliver det ikke.

 

Elektrisk løbehjul

Det seneste års tid er de elektriske løbehjul blevet rigtig populære i byerne. De er nemme at bruge og hurtige at komme frem med. Der har været en del omkring lovgivningen, og hvis du er i tvivl, kan du læse det her: Lovgivning el løbehjul

 

Elcykel

Elcyklen har i lang tid være et super alternativ til cyklen, især hvis du har langt på arbejde og du skal op ad mange bakker. Her er elcyklen helt suveræn. De nyeste modeller kommer med batteriet bygget ind i stellet, så du faktisk ikke kan se, at du kører på en elcykel.