3 fantastiske råd til nytårsfesten

3 fantastiske råd til nytårsfesten

13. oktober 2018 0 Af Redaktionen

Selvom der i skrivende stund er lang tid til nytår, så er det aldrig for tidligt at begynde at lægge planer. Det behøver måske ikke at være så store planer, men ikke desto mindre kender du selv vigtigheden i at være ude så tidligt som muligt, når det kommer til at invitere gæster. Du har måske en fast vennekreds, som du plejer at holde nytår med, men ofte har folk mange forskellige planer. Det kan være svært at koordinere. Så for at gøre aftenen så smertefri som muligt, så kommer der her 3 fantastiske tips til nytårsfesten.

Sådan kommer aftenen til at køre på skinner

Hvorfor lave alting selv? Der er mange vigtigere ting at tage sig til nytårsaften – så som at vælge en sjov hat og fyre fyrværkeri af. Du har heller ikke tid til at stå i køkkenet hele aften, og så er det også lige det, at du skal gøre rent dagen efter. Sørg derfor for at have sparet penge nok sammen, så du kan få det bedste fyrværkeri i nabolaget, den lækreste mad til døren og en nem rengøring dagen efter. Læs mere om online lån her.

Bestil maden udefra

Hvad er bedre end at bestille maden udefra? Det tager lang tid at stå i køkkenet, og den tid kan du bedre bruge på at fejre det nye år. Forhindr derfor at madlavningen kikser, og bestil noget udefra. Det kommer færdiglavet, og det eneste, du skal gøre, er at varme kødet i ovnen.

Hyr et rengøringsteam dagen efter

Dagen efter er altid hård. Det er her, at de vilde tømmermænd banker i bagsiden af hovedet, og det sidste, man har lyst til, er at rydde op. Hyr derfor et rengøringsteam, der kan få dit hjem til at ligne sig selv igen. Jo hurtigere huset er rent, des tidligere kan du smide dig på sofaen med en pose chips.

Bliv fyrværkerikonge eller dronning på gaden

Om man vil det eller ej, så hersker der altid en intern kamp mellem naboerne om, hvem der har det bedste fyrværkeri. Få derfor et forspring over dine naboer ved at købe det største og flotteste.

Husk sikkerheden

Som et sidste tip skal du huske sikkerheden. Det bliver ofte glemt i fuldskaben. Så pas på hinanden, og hav det sjovt med sikkerhedsbiller og god afstand til alt det, der siger bang.