3 former for underholdning, du kan bestille til firmafesten

3 former for underholdning, du kan bestille til firmafesten

18. juni 2020 Slået fra Af Redaktionen

Det er bestemt ikke ligegyldigt, hvordan man vælger at arrangere årets firmafest! Det er jo netop til firmafesten, at man kan tale på tværs af afdelinger, sidde ved siden af dem, man ikke plejer og tale om andet end arbejde. Vi synes derfor godt, man kan tillade sig at gå “all in”, når det er tid til at arrangere årets firmafest!

Skab magi med et trylleshow

Hvis der er noget, der kan skabe magi til en firmafest, så må det da være et trylleshow! Det gode ved et trylleshow er, at showet typisk vil give anledning til meget eftersnak. Man bliver trods alt lidt væltet bag over, når folk tilsyneladende trodser naturloven og trækker en kanin op af en hat, skærer et mennesket over og samler det eller lignende! Vi tør næsten godt garantere, at I kommer til at have noget at tale om i de mange kommende frokostpauser!

Træn lattermusklerne med et stand-up show

Det kan også være, at du ønsker at sigte efter latter, fremfor forbavselse. Hvis det er tilfældet, så kan det være en idé at underholde dine medkollegaer eller ansatte med et stand-up show. Det kan godt være, at det ikke er trylleri, men der sker noget magisk, når mange mennesker griner sammen.

Få en oplevelse med livemusik

Jo flere oplevelser vi deler med mennesker – des større chance er der for at skabe en god relation til de mennesker, vi deler oplevelserne med.

Der er noget om snakken, når man siger, at musik opleves bedst live. Det gør det, fordi det i højere grad appellerer til både syns- og følesansen, end musik gør, når det bliver formidlet gennem elektronik. Derudover er det langt sjovere at synge med på musik, der er live end på musik, der kommer fra en højtaler. Det er jo ikke for sjov, man kalder det “fællessang på Bakken” – der er noget om snakken – musik er federe live.

Det er naturligvis op til dig selv at afgøre, hvilken underholdning der passer bedst til jeres firmafest. Du kan jo overveje, om du gerne vil overraske, skabe latter eller få folk op og danse. Uanset, så kan du finder underholdning til firmafest her.