3 forslag til sjove sommeraktiviteter for hele familien

3 forslag til sjove sommeraktiviteter for hele familien

7. juli 2018 0 Af Redaktionen

Sommeren er over os, og det skal nydes, mens det varer ved. Skolernes sommerferie er begyndt, og det betyder kvalitetstid med familien. Mange rejser udenlands, men vælger man at blive i Danmark, er der rig mulighed for sjove og spændende aktiviteter for hele familien.

 

1. Tag i forlystelsespark

En aktivitet, der altid vækker glæde hos børnene, er en dag i en forlystelsespark. Der er noget for enhver smag og underholdning for hele familien. Rutsjebaner giver spænding og fart til de modige, spillehallerne giver mulighed for gamling og sjov til de spilleglade, og der findes altid et børneområde med sjove forlystelser til de små. Kort sagt er der noget til hele familien i en forlystelsespark, og på Bakken ved Dyrehaven lidt udenfor København findes Danmarks sjoveste forlystelser, der indbyder til en dejlig dag i familiens skød.

 

2. Besøg dyrene i en zoologisk have

En anden mulighed er at tage i en af Danmarks zoologiske haver og hilse på dyrene. En dag i zoologisk have er et godt alternativ til en forlystelsespark, og også her er der sjov og hygge for hele familien. Udover at det er spændende at se de mange eksotiske og anderledes dyrearter, er der ofte forskellige aktiviteter i løbet af ferien. Nogle gange kan man få lov at fodre og klappe dyrene, andre gange er der opvisninger, og sommetider fortæller en dyrepasser om pasning og fodring af en bestemt dyreart. Det er altså også en lærerig oplevelse for hele familien.

 

3. Hyg på stranden og hop i vandet

Hvis sommervejret forbliver så godt, som det har været hidtil, er der mange gratis alternativer til forlystelsesparker og zoologiske haver. Et af dem er en strandtur. Vi har enorme kyststrækninger i Danmark, og der findes mange flotte og lækre badestrande i hele landet, så der er mulighed for en dejlig strandtur uanset om du bor i Jylland, på Fyn eller på Sjælland. En stranddag med hele familien er både hyggelig og en god måde at komme ud og lave noget, hvor der samtidig er mulighed for at slappe af. Børnene kan spille bold eller boltre sig i bølgerne, og forældrene kan slappe af med en god bog i skyggen.