3 gode filmserier du skal se

3 gode filmserier du skal se

25. marts 2020 Slået fra Af Redaktionen

Der findes så mange forskellige film derude, at det kan være svært at finde ud af, hvilke nogle man skal se, og hvilke nogle, der ikke er værd at bruge sin tid på. Derfor har man nogle gange brug for lidt tid til at finde ud det. Det kan du finde her i denne tekst. Her vil du nemlig finde tips til, hvilke film du skal se indenfor en helt bestemt genre, nemlig filmserier. Her kan det især være svært at beslutte sig for en, fordi der er så mange film i en serie

De overnaturlige serier

Det første gode valg til en filmserie er Harry potter. Hvis ikke du har set Harry potter endnu og godt kan lide magi og spændene universer, så er det helt sikkert noget du skal kigge mere på. Det er en serie, der er elsket af mange forskellige aldersgrupper, og derfor er det en god serie lige meget, hvor du befinder dig i livet.

En anden god filmserie er transformer serien. Det er en serie der er lidt gammel nu, men som helt sikkert stadig fungerer, og som er vildt populær. Den indeholder seje scener, og alle mulige forskellige bilrobotter, hvor man er sikker på at finde sin yndlings. Hvis du elsker serier med en god historie, og en masse spænding og plottwists, så er dette helt sikkert noget for dig.

Til dig der vil have action

Hvis ikke du er så meget til det overnaturlige, og bare vil blive i den normale verden, skal du måske kigge på filmserien the fast and the furious. Det er en serie der er fuldt med en masse god action, men også personer man helt sikkert kommer til at holde af gennem de mange film. Der er både nye og gamle film, så der er massere at tage fat i, i den her serie.