3 gode grunde til at træne hjemme

3 gode grunde til at træne hjemme

19. august 2018 0 Af Redaktionen

Alle har brug for en eller anden form for motion – det ved vi. Mange cykler til og fra arbejde, og får bevægelse og motion derigennem. Andre går tur med hunden, veninderne eller familien efter arbejde, og får på den måde rørt sig. Nogle løber en tur, så de rigtigt kan få gang i benene og få pulsen op. Og så er der en rigtig stor del af den danske befolkning, der tyer til fitnesscentre for at få den motion, de har brug for. Der findes dog mange gode grunde til at gemme medlemskortet væk, printe et træningsprogram ud og træne hjemme i stuen i stedet for.

 

Du sparer tid

Hvis du klarer træningen hjemme på stuegulvet eller ude i haven, sparer du transporttiden til og fra træningscentret. Det lyder måske ikke af meget, men før man ved af det, er der gået en halv time her og en halv time der, og det render hurtigt op til meget tid, når man i forvejen har en presset hverdag.

 

Du sparer penge

Medlemsskaber til fitnesscentre kan være ret dyre. Ofte bliver vi lokket til med en opstartskampagne, hvor vi måske får de første to måneders træning gratis, men før vi ved af det er vi bundet til at betale for minimum 3 måneders træning efter de to gratis er udløbet. Ved at træne hjemme sparer du en del penge om måneden.

 

Du har mulighed for at opnå større selvindsigt

Når man træner hjemme, bruger man ofte færre vægte og knapt så mange forskellige redskaber, som hvis man træner i et fitnesscenter. Det betyder, at vi træner mere med vores egen kropsvægt, og det er faktisk rigtig godt. Man kan opnå stor styrke ved at træne med egen kropsvægt fremfor tunge vægte, og samtidig lærer man mange ting om sin egen krop. Det vil altså sige, at man får en større selvindsigt, og derved lærer sig selv og sin krop bedre at kende.