3 gode måder du kan afstresse i hverdagen

3 gode måder du kan afstresse i hverdagen

13. november 2019 Slået fra Af Redaktionen

Dette indlæg er et sponsoreret indlæg

Vi ved det alle sammen godt, og rigtig mange af os mærker det endda på egen krop: vi lever i en foranderlig og stadig mere travl verden. Derfor er det også så utroligt vigtigt, at vi tager tid til at slappe af og gøre afstressende ting i hverdagen. Herunder kan du læse om tre ting, du kan gøre i din hverdag for at gøre noget godt for dig selv og afstresse din krop en smule.

Gå en lang tur i naturen

Der er ikke noget, der kan få kroppen til at slappe af som en god, lang gåtur i naturen. En rask gåtur i naturen er en fantastisk måde at få lidt motion ind i hverdagen og sætte gang i kroppen. Motion og bevægelse frigiver endorfiner. Endorfiner fungerer som kroppens egen smertestiller og giver dig både energi og godt humør. Når du går en tur, kan du også vælge at sætte din favorit-podcast i ørerne og nyde et lille afbræk væk fra hverdagen, eller du kan tage din bedste ven/veninde under armen og få en god sludder, imens I bevæger jer.

Fokusér på dig selv mellem lagnerne

En anden aktivitet, som er kendt for at frigive endorfiner, er onani og orgasmer. For nogle er det utroligt let at få en orgasme, mens det for andre (særligt kvinder) kan være meget vanskeligt. Faktisk så vanskeligt, at de giver op på at forsøge. Hvis det er dit tilfælde, så bør du altså lige give det en ekstra chance efter denne artikel. Ved brug af sexlegetøj kan du nemlig gøre det langt lettere at få den populære orgasme og dermed og frigive endorfiner i hjernen.

Husk dog på, at orgasmen ikke skal være målet i sig selv. Målet med sex, hvad enten det er med dig selv i form af onani eller med en partner, er at nyde akten og det intime øjeblik. Det er netop en mulighed for at lade din krop slappe af og være i nuet. Med sexlegetøj som for eksempel en vibrator bør de fleste kunne opnå en skøn og afslappende orgasme.

Få en dybdegående massage

Stress kan sætte sig som spændinger i kroppen, som kan være svære at slippe af med og samtidig utroligt ubehagelige. En dybdegående massage er måske ikke den billigste, men en helt klar effektiv måde af afstresse kroppen. Sæt en time af i kalenderen til ren selvforkælelse, og få en massage, som virkelig løsner op for din krops stress og spændinger.