3 tips der gør din have hyggeligere – og giver dig lyst til at være i den!

3 tips der gør din have hyggeligere – og giver dig lyst til at være i den!

24. september 2019 Slået fra Af Redaktionen

Flere farver!

Vil du også gerne tilbringe mere tid i din have, men kommer ikke derud? Så er det måske fordi, at din have trænger til en opgradering! Vi har ikke lyst til at opholde os steder, hvor omgivelserne ikke er behagelige, og derfor spiller rare omgivelser en stor rolle for vores velbehag. Så hvorfor ikke gøre din have til et sted, du får lyst til at være?

Et godt tip til at gøre din have hyggeligere, er at tilføje flere planter. Planter behøves ikke at være besværlige at passe, du kan sagtens anskaffe dig nogle, som ikke kræver de store anstrengelser, men som til gengæld giver haven mere variation og farve. Planter er noget af den hyggeligste og passende pynt, du kan give din have, og så behøves det heller ikke at være særlig dyrt!

Terrasse

Hvis du gerne vil tilbringe mere tid i din have, men ikke får det gjort, så er det måske fordi, at du mangler et godt sted at sidde. Selvom planter er hyggelige, så er det vigtigt ikke at lade dem overtage, så der ikke er plads til en god aften i haven. En god terrasse indbyder til mere udendørs hygge, og hvis du ikke synes, at dine evner rækker til selv at bygge en, så kan du hyre en til at udføre dit brolægningsarbejde til en rimelig pris. Så har du et sted at stille møbler og grill og invitere dine venner over, uden at de behøves at tænke over praktisk fodtøj!

Bålplads

En sidste ting, som kan lokke alle ud i haven, er en bålplads. En bålplads kommer med de bedste muligheder for udendørs aftenhygge! Lav madet over bålet en aften og mærk den friske luft mens du kokkererer, eller inviter nogle venner over og brug aften på at riste skumfiduser over levende ild! Desuden forsyner et bål dig med verdens (måske) hyggeligste opvarmning – som også kan medvirke til, at man lige bliver siddende lidt længere.