Hvad skal man være opmærksom på ved billeasing?

Hvad skal man være opmærksom på ved billeasing?

12. maj 2018 0 Af Redaktionen

Når man har besluttet sig for at lease en bil, er der flere forskellige ting, man skal være opmærksom på for at finde den rette leasingaftale, mens man naturligvis også skal have fundet en bil, der stemmer overens med de krav, ønsker og behov, man end måtte have hertil. Det er en meget vigtig kombination mellem at beslutte sig for, hvilken type af bil man har behov for samt den mængde af kapital, man har i sinde at investere i en ny bil. Finder man den rette balancegang her, er det en hel del lettere at finde frem til den rette bil.

Månedlige afgifter, engangsbeløb og leasingperiode er nøgleord

Når man leaser en bil, er der nogle forskellige nøglebegreber og -tal, man skal have øje for, hvilket eksempelvis er gældende for det engangsbeløb, man skal betale ved indledningen af leasingsaftalen. Dette beløb afhænger i høj grad af, hvilken type af bil, man vælger at lease, mens leasingperioden ligeledes har noget at sige herom. Leasingperioden er den periode, man kan lease bilen over, hvilket også er vigtigt at være opmærksom på, i forhold til hvor længe man har tænkt sig at lease bilen over. Sidst men ikke mindst skal man også være opmærksom på, hvor meget det månedlige leasingbeløb ligger på, da det er vigtigt at finde en bil med et tilhørende månedligt beløb, der er muligt at betale. Derfor kan det være en fordel at lægge sig et budget, således man lettere kan finde frem til, hvilke af bilerne man har råd til at betale.

Find den rette bil til leasing

Når man har lagt sig et budget, vil man have et nogenlunde billede af, hvilke biler man kan lease, og hernæst kan man så opsætte sig nogle krav til selve bilen. Dette kunne eksempelvis være i forhold til, hvor langt bilen kan køre pr. liter, mens det naturligvis også er vigtigt at finde en bil i den rette størrelse. Har man lagt budget og opsat sig krav i forhold til bilen og dens kunnen, er man langt på vejen til at finde den rette bil med en god leasingaftale.