Hvorfor du skal vælge Sydfrankrig til din feriebolig

11. juni 2019 Slået fra Af Redaktionen

Frankrig er kendt for sin fabelagtige omgivelser. Den verdenskendte gastronomi, som du kan få overalt. Sit smukke sprog, der melodisk bringer et budskab igennem. Og ikke mindst det uovertrufne kulturliv. Det er et af de mest charmerende steder i hele verden. Især den sydlige del af landet, hvor vejret ovenikøbet er pragtfuldt. Der er nogle af de smukkeste byer lige i nærheden, og du får alt det gode, som Frankrig kan byde på. Kultur, gastronomi og smukke omgivelser. Nogle når knapt at opleve det hele, før de tager hjem fra et hurtigt ophold. Det er en skam. Andre vælger i stedet at få det meste ud af det smukke område med en feriebolig Sydfrankrig. Ferieboligerne lader dig opleve landet på en helt ny måde, og giver dig en chance for at blive en del af den lokale kultur.

Tæt på Nice og i nydelsens centrum

Ferieboliger Sydfrankrig ligger tæt på Nice. Det tager højest en køretur, før du er i den verdensberømte by. Det betyder, at kan tage ind i havnebyen, når du har lyst. Der er nemlig en grund til, at Nice er en af Frankrigs mest besøgte byer. Den byder på et utroligt klima og fantastiske udsigter ud til middelhavet. Der er mulighed for fantastisk mad, som Frankrig er kendt for. Der er også nogle af de bedste muligheder for at gå kulturlivet i møde. Masser af forestillinger i operaen og teatret, du nyder godt af. Byens museer er ej heller at forglemme, og byen i sig selv er altid en gåtur værd. Du kommer altså ikke til at kede dig, medmindre du vil, når du vælger feriebolig Sydfrankrig.

Maden får mundvandet til at løbe

Det er ikke kun Nice, du kan tage til, men havnebyen er speciel, fordi den ligger lige ud til middelhavet. Du kan få alt godt fra havet på de mange restauranter i byen. Hvis du selv vil prøve med lækker sydfransk cuisine, så kan du tage på de fantastiske markeder for uovertrufne råvarer og selv hente nyfangede fisk og friske grønsager med hjem til middagsbordet.