Klæd dit barn på til en regnfuld årstid

Klæd dit barn på til en regnfuld årstid

6. januar 2020 Slået fra Af Redaktionen

Selvom vi netop er gået ind i et nyt årti, betyder det desværre ikke, at vi slipper for sjap og slud. I januar og februar er der stadig store chance for det snevejr, vi manglede i julen. Og i 2019 var marts måned endda den mest regnfulde, så der er masser af god grund til at vælge en støvle, der kan klare de kolde morgener, men også en regnfuld forårsdag. Med lette og vandtætte såler kan forældre roligt slappe af, når de små hopper rundt i vandpytter.

Smart og naturlig overgangsstøvle til piger

Vi ved alle, at børn – og især piger – ikke skal være særligt gamle, før de er bevidste om deres valg af tøj og sko. Derfor skal du vælge en bevægelig støvle, der giver dit barn lov til at udforske verden, men som samtidig holder på varmen og giver en god støtte. Vinterstøvler piger tager udgangspunkt i et klassisk nordisk design, men med komforten i top. Og står du med hænderne fulde, er det en fordel, at dit barn selv kan få støvlerne af og på med enten tykke snørebånd, lynlås eller velcro. Den gode støtte betyder, at støvlerne også sagtens kan bruges til de helt små, der lige har lært at gå.

En neutral og bæredygtig støvle

Når du skal finde den rigtige vinterstøvle, bør du også tænke over hvilke materialer, der kommer i kontakt med dit barn. Bæredygtige støvler beskytter dit barn mod skadelige farvestoffer, og tager derfor både højde for dit barns sundhed og klimaet. Derfor vil bæredygtige støvler ofte findes i naturlige vinterfarver og kan derfor passe til både drenge og piger, og går heller ikke af mode. Det er smart, hvis de for eksempel skal genbruges af yngre søskende. Det gavner ikke blot din pengepung, men du mindsker også dit klimaaftryk.