Alt du skal vide om tyverisikring af dit hjem

Alt du skal vide om tyverisikring af dit hjem

15. maj 2019 Slået fra Af Redaktionen

Indbrud i sit hjem er en voldsom ubehagelig oplevelse der skaber en masse utryghed. Heldigvis kan man gøre meget for at sikre sit hjem mod ubudne gæster. Herunder får du nogle gode råd og tips til, hvordan du bedst mulig sikrer dit hjem mod indbrud.

·     En god og sikker dørlås

En sikker dørlås er første step til at føle sig tryg og sikker i sit hjem. Tjek om dørlåsen i bygningen er, som den skal være. Fungerer den ikke optimalt, skal du tilkalde en låsesmed som kan hjælpe dig med at fikse låsen. Ønsker du udskiftning af lås? Så kan du også nemt udskifte din lås til en sikker og bekvem dørlås som kan betjenes af alle ejendommens beboer.

·     Tjek husets vinduer

Tag en tur rundt om huset og tjek alle husets vinduer og evt. terrassedøre. Er de rådne og slidte, er de nemmere for en tyv at brække op. Udskift derfor dine vinduer og låse, inden det er for sent.

·     Tyverialarm

En tyverialarm kan give dig en ekstra ro og tryghed. Tyverialarmer kan installeres, så de giver direkte besked til alarmcentralen, hvis ubudne gæster er på ved en ind i dit hjem.

·     Skab kontakt til dine naboer

Når du ikke selv er hjemme, er dine naboer en fantastisk hjælp, når det kommer til at forebygge indbrud. Skal du være væk i længere tid, kan du med fordel få en af dine naboer til at tømme postkassen, tænde og slukke lyset i dit hjem, og få det til at se ud som om du faktisk er hjemme.

·     Undgå feriebilleder på offentlige medier

Skal du på ferie? Så hold igen med feriebillederne på de sociale medier. Vil du gerne dele billeder, så sørg for at din konto er lukket for offentligheden, og at det kun er folk, du kender og har tillid til, som har adgang til dine billeder.