Badevægt Test

Badevægt Test

15. september 2017 0 Af Redaktionen

I denne test skal vi se nærmere på en række forskellige badevægte, som har taget kunder med stort. Du tænker måske, at det kan da være ligemeget hvilken badevægt man vælger, men der er faktisk forskel på de forskellige badevægte. Nogle har nemlig flere funktioner end andre.

Når det kommer til badevægt er der mange forskellige prislejer, som kan gøre det svært at forstå, hvilken badevægt der er bedste. Vi har lavet den her test, for at gøre det nemmere for dig, at vælge lige præcis den badevægt, som er bedst for dig. Du får altså en komplet guidet tur gennem de mest populære og avancerede badevægte.

Der er noget fra nogle af de bedste mærker på markedet med i denne test, hvilket gerne skulle gøre det nemmere for dig, at træffe dit valg. Du kender sikkert nogle af mærkerne som f.eks. OBH, Salter eller Beurer. Det er alle mærker, som i den grad er kendte for deres flotte design og sublime kvalitet.

Når du kigger denne test igennem, vil du opdage, at der er badevægte fra mange forskellige prisklasser og typer. Du får nemlig her et overblik over, hvorfor nogle badevægte er dyrere end andre, og hvorfor de koster hvad de gør.

Det kan være svært at vælge mellem de forskellige badevægte, hvis du blot tager ud fra en pris. Du kan selvfølgelig sammenligne pris, men hvad får du for dine penge, hvis du ikke kender til funktionerne, på de forskellige badevægte. Det kan man ikke læse ud fra prisen, hvorfor du gør klogt i, at gå i dybden med din jagt.

Vi har lavet den her test, for at gøre det hele meget lettere for dig, når du skal vælge dig en ny badevægt. Nogle har flere funktioner end andre, hvor de blot har det mest nødvendige, altså at vise vægten. Der er dog andre vægte, som kan lidt mere end det, som vi også har med i denne test.

OBH 6251

Den første vi skal kaste os over, at kigge på, er den populære badevægt fra OBH. OBH kender du helt sikkert fra mange andre ting, som f.eks. tandbørster og køkkenmaskiner. Derfor ved du også, at dette mærke leverer kvalitet, som du kan bruge igen og igen. Denne badevægt er en ganske klassisk badevægt, som kan det den er sat i verden til, nemlig veje dig.

Overfladen er lavet i en glasplade, som er 8 mm tyk. Designet er moderne og friskt, hvorfor den vil passe perfekt ind i ethvert hjem. Du får altså alle de klassiske linjer i din badevægt, som du har brug for, når du skal veje dig. Denne badevægt kan klare op til 150 kg, hvilket er fint til langt de fleste.

Vægten har et indbygget LCD display, som gør det nemt for dig, at aflæse din vægt, i de 100 grams intervaller, som denne er udstyret med. Når du har vejet dig, er denne vægt udstyret med en automatisk slukkefunktion, som sørger for, at din badevægt er slukket, når du har brugt den.

Der er en indikator i denne vægt, så du kan se, hvornår din badevægt mangler batterier, hvilket er meget rart, så man hele tiden er klar over, om badevægten er i tip top stand. Ligeledes har den også en indikator, hvis vægten skulle overbelastes.

Vægten er meget præcis og har en nøjagtighed på +/- 1 procent. Du kan altså trygt stole på, at denne vægt giver dig det præcis tal, når du vejer dig på den. På den måde får du altså de helt små detaljer at vide, hvis du er i gang med en slankekur. Det er ikke alle badevægte, der har så høj en nøjagtighed, hvorfor denne badevægt er helt sublim.

Salter badevægt

Den næste i rækken er fra Salter, som har skabt mange sublime badevægte gennem tiden. Med en garanti på hele 15 år, som følger med på den her badevægt, kan du altså ide dig helt sikker på, at denne badevægt holder i mange år. Den er særdeles populær, da den er meget nøjagtig, og kan derfor give dig det helt rette tal, når du vejer dig.

Badevægten har en stor overflade på hele 31,9 x 31,9, som er mere end rigeligt, til selv de største fødder. Vægten kan tage helt op til 250 kg, hvilket er ret meget for en badevægt, hvor det ofte befinder sig på omkring 150 kg. Du får altså her en badevægt, hvor du næsten kan smide hele din familie op på, på samme tid, uden at du når grænsen.

En særdeles robust vægt, som holder rigtig godt, selv til det helt store pres. Du har et smart display i denne badevægt, så du nemt kan holde øje med, hvor meget du vejer, uden du skal bukke dig ned og kigge efter. Intervallerne i denne badevægt ligger på 100 gram, så du hele tiden får så præcist et tal som muligt.

Hvis du er på jagt efter en badevægt som skal kunne holde til lidt af hvert, og gerne have en stor overflade, skal du helt klart vælge denne lækre sag fra Salter, som kan klare selv de største opgaver. Prisen er yderst fornuftig placeret i forhold til mange af sine konkurrenter, hvorfor du her har muligheden for, at få mest muligt for dine penge.

Beurer GS11

Den anden sidste der skal kigges på, i denne badevægts test, kommer fra tyske Beurer. Mærket er kendt for at lave mange forskellige ting, bl.a. køkkenmaskiner, som de i den grad har haft stor succes med. BAdevægte har de også helt styr på, og de har skabt den her flotte badevægt, fremstillet i en robust glasoverflade, der kan klare 150 kg.

Du kan nemt læse din vægt på displayet, da tallene er 25 mm i størrelsen, som du kan læse på behørig afstand, uden du behøver at rykke dig tættere på. For at opnå det mest præcise resultat muligt, vejer denne vægt med 100 grams intervaller, hvilket giver dig et yderst præcist tal på, hvor meget du vejer. De fleste vægte har en automatisk slukkefunktion, når du er færdig med at veje dig, hvilket denne også har.

Du slipper altså derfor for, at du løber tør for batterier hurtigt, fordi du har glemt at slukke din badevægt. Beurer giver hele 5 års garanti på denne badevægt, hvilket er 3 år mere end den lovpligtige. Man kan altså ud fra det her tyde, at du i den grad får noget der holder i lang tid. Glasset på denne badevægt er designet til, at kunne klare selv de største opgaver, hvorfor du ikke skal bekymre dig.

Denne badevægt måler 30 x 30, hvilket er et meget rart tal, da den så ikke fylder alverden. Selvom den ikke er den største badevægt, har du stadig en badevægt med et fornuftig vejeområde, så den også har plads til dem med store fødder. Badevægten er ligeledes udstyret med en tænde teknologi med vibrations sensor.

Caso BS1

Den sidste vi skal se på, er fra Caso. De har lavet en super fed og retro lignende badevægt. Designet er yderst minimalistisk, og har kæmpestore tal, som gør det muligt for dig, at se det fra selv den længste afstand. Du får altså en badevægt, som har de mest basale funktioner, som gør det muligt for dig, at veje dig på den præcise måde.

Denne badevægt har vundet bedst i test i Politiken i 2016, hvilket også understreger hvor god den her badevægt rent faktisk er. Du får altså virkelig noget for dine penge, når du vælger den her badevægt. Du får ikke en bedre badevægt end denne på markedet.

Kapaciteten på denne badevægt er på hele 200 kg, som er mere end de fleste badevægte på markedet. Du får altså noget for dine penge, når du vælger den her badevægt. Du kan veje dig præcis på denne badevægt, selv på gulvtæppe. Vægten vejer med 0,1 kg intervaller, hvilket er meget præcis.

Måden du starter denne badevægt på, er ved blot at røre ved den, så er du klar til at blive vejet. For at sikre at denne badevægt bedst muligt, er den monteret med 6 mm sikkerhedsglas. Du får altså her en badevægt, som er yderst god til prisen, og som samtidig er lovprist med, at have vundet en pris i Politiken, som er i den grad er troværdig. Du får altså den lækreste badevægt, som er meget enkel i designet, som altså gør det muligt for dig.

Sådan vælger du den rette badevægt

Når det kommer til købet af en badevægt, er der flere forskellige faktorer der spiller ind. Du skal nemlig vide en del ting på forhånd, omkring hvad du gerne vil have ud af din badevægt, og hvad du skal bruge den til. Der er flere forskellige typer af badevægte, som kan gøre det utrolig svært, at vælge hvilken model man skal have.

Nogle badevægte har endda muligheden for, at måle flere forskellige faktorer på din krop. Der kan være flere forskellige vægte, som kan måle din fedtprocent, bmi og mange andre ting. Det kan være en god ting at have i sin badevægt, hvis man er i gang med et forløb, hvor man skal tabe sig, eller man skal holde styr på sin vægt op til en konkurrence. Derfor skal du overveje en badevægt der har disse funktioner.

Når du skal vælge den rette badevægt, skal du naturligvis gøre op med dig selv, hvor meget du gerne vil bruge på en badevægt, og om du har et foretrukne mærke indenfor badevægte. Hvis du gerne vil have en badevægt som kan lidt flere ting end en normal badevægt, skal du helt klart se dig om efter en badevægt med flere funktioner. På den måde kan du måle langt flere ting på kroppen, end du normalvis ville kunne.

Mange tænker, at en badevægt blot skal være noget, som du kan veje dig på, og så er det det. Men der er faktisk mange forskellige parametre som du kan måle på en badevægt nu til dags. Det kan være en del ting, som faktisk kan være meget vigtige for din krops funktion, hvis du ved noget om de tal.

Mange vælger dog stadig blot at tage en ganske almindelig badevægt, for at se hvad de vejer, hvorefter de drager en konklusion ud fra det. Men hvis du er i gang med et forløb hvor du skal tabe dig, vil det være smart med en badevægt, hvor du kan se hvordan din fedtprocent er.

Hvis du er i fitness i forbindelse med dit vægttab, vil du opleve at du tager på i muskelmasse, og taber fedtet. Det kan du ikke se ud fra en normal badevægt, og bliver måske trist, hvis du opdager, at din vægt er steget lidt.

Vi håber den her test har gjort det nemmere for dig, at finde lige præcis den badevægt, som passer bedst til dine behov. Vi har valgt nogle af de bedste badevægte på markedet, netop for at gøre det billigere for dig, at finde lige præcis den vægt, der fremover skal stå i dit hjem. Du skal gøre op med dig selv, i hvilken forbindelse du skal bruge den her badevægt, inden du køber en.

Hvis det blot er for at holde øje med, om din vægt stiger eller falder en smule, kan du sagtens nøjes med en ganske almindelig badevægt. Er du i gang med et forløb som kræver, at du skal vide lidt mere om din krops tal, skal du huske at vælge en, som har lidt flere funktioner, således at du kan holde je med de tal, som er vigtige for din krop og din træning, eller vægttab.

Vi ønsker dig held og lykke med købet af din nye badevægt, og håber at du fik en masse gode informationer igennem denne test, inden du købte din nye badevægt.