Beskyt dit hjem mod kulde og blæst

Beskyt dit hjem mod kulde og blæst

14. april 2019 Slået fra Af Redaktionen

Sommeren begynder så småt at vise sig, og det betyder, at vi lige er gået igennem en vinter med kulde og blæst. De betyder sikkert, at varmen har været tænd på radiatorerne eller brændeovnen har kørt på fuldt tryk. Det er noget som helt sikkert kan ses på varmeregningen, som kommer op i den højde ende. Dansk Isolering er en isoleringsvirksomhed til private, der hjælper med at bringe varme regningen en tand eller to ned. Der er nemlig penge at hente, hvis dit hus er isoleret optimalt, og du ikke lader varmen gå til spilde. Med den rette isolering af loftet og hulmurerne, sikrer du, at husets klimaskærm er rustet til at holde på varmen.

 

Hvad skal der til?

De fleste vælger at isolere med Rockwool granulat, Isover granulat eller papiruld. Det isolerer godt i hulmurerne og i på loftet. Hvis huset er isoleret optimalt, får du ikke problemer med at varme nogle af dine rum op, og du behøver ikke spekulere på, om det nu bliver for dyrt at varme op, fordi varmen bliver udnyttet bedst muligt. Det vil ikke kun være en økonomisk gevinst, men det er en win-win for både dig og dit hus.

 

Hvorfor skal du vælge Dansk Isolering?

Hos Dansk Isolering får du et resultat af højeste kvalitet. Du får en af markeds bedste udbydere til at isolere dit hus, som har kompetente folk til at hjælpe dig. For 5. år i træk er Dansk Isolering finalist til årets isolatør, og siden 2016 har de vundet prisen hvert år. Du kan få et gratis isoleringstjek, hvor en af deres energikonsulenter kommer ud og vurderer, hvordan dit hus kan isoleres optimalt, og I finder sammen den bedste løsning til det behov, som du har. Samlet set får du et hus, du bliver gladere for – samtidig med at du sparer penge.