Bland din egen e-juice

Bland din egen e-juice

22. december 2018 0 Af Redaktionen

Når man ryger e-cigaretter, er der rigtigt mange forskellige muligheder for at vælge imellem forskellige smagsvarianter og nikotinniveauer. Dette er også en af fordelene ved e-cigaretten frem for de almindelige cigaretter, fordi man kan komme til at opleve en meget større variation. Ved at skifte imellem flere forskellige muligheder kan man altså gøre rygningen til en meget større fornøjelse, samtidigt med at det er et sundere alternativ.

Nu er der da også mulighed for at blande sin egen e-juice i stedet for at købe det færdigblandet. Det er altså en ny mulighed, hvor man kan komme til at lege lidt mere med landingen af en e-juice. Dertil kan man også selv justere nikotinindholdet i sin e-juice, når man blander den.

Afprøv Shake N Vape

Shake N Vape handler om, at man køber sin e-juice i nogle endnu større flasker end de normale, hvori der er en base og en smag. Hertil sammenblander man det selv med nikotin fra små flasker, som man køber ved siden af.

Det smarte ved Shake N Vape er, at man nu kan købe sin e-juice i nogle større mængder, hvilket altså gør det endnu billigere at ryge e-cigaretter. Hvor meget nikotin man skal tilføje til sin e-juice, er selvfølgelig en smagssag, som afhænger af, hvad man plejer at ryge. Man kan se mere på nettet omkring Shake N Vape, hvor man også kan købe sin e-juice.

E-cigaretten er sundere

Mange er selvfølgelig godt klar over, at det er sundere at ryge e-cigaretter frem for den helt almindelige cigaret. Dog er det ikke alle der ved præcist, hvor stor en forskel, der er tale om. Men faktisk forholder det sig sådan, at vanddampen fra e-cigaretter er næsten uskadeligt i forhold til almindelige cigaretter. Samtidigt er den passive damp ganske uskadeligt, hvilket altså gør, at man tager meget større hensyn til ens omgangskreds ved at ryge e-cigaretter.