Bliv klar til grillsæsonen med en ny gasgrill

Bliv klar til grillsæsonen med en ny gasgrill

11. januar 2020 Slået fra Af Redaktionen

Vi kender det alle. Duften af kul en sommeraften. Man kan høre, det syder, og når kødet eller grillpølsen lægges på, er man ikke i tvivl. Det hele er fantastisk. Maden, hyggen og vejret. Det er der ikke meget, der slår. Det tager dog lidt tid, så skal man grille med en god gammeldags kulgrill, skal man være forberedt.

Kom hurtigt i gang

Duften af kul forsvinder med en gasgrill, men det gør smagen og hyggen bestemt ikke. Derfor ejer

grillentusiasten med respekt for sig selv naturligvis en gasgrill. Men hvad er fordelene ved en gasgrill fremfor en kulgrill – og er det bedre? Billige lån kan hjælpe dig med at få den helt rigtige gasgrill til dit behov.

Med en gasgrill kan du komme i gang med madlavningen med det samme. Får du uventede gæster en sommeraften, kan du hurtigt tænde for gassen, og få sekunder efter er grillen varm.

Bedre end en kulgrill?

Det er svært at vurdere, hvad der smager bedst. Det er op til den enkelte. Nogle synes, at kul kan give en brændt smag, mens andre mener, det er dét, der definerer grillmad. Griller du meget, og vil du gerne have mange forskellige muligheder, er gasgrillen helt klart værd at overveje for dig.

Forbrændingen fra en gasgrill er ovenikøbet langt mere klimavenligt end kul, så du kan også sagtens retfærdiggøre, at du griller så meget med en gasgrill. En gasgrill kan også bruges året rundt, og er rigtig god til langtidsstegning. Du skal naturligvis grille udenfor med en gasgrill, men du kan sagtens smide et dejligt stykke steg på den en kold vinteraften. Du behøver ikke at stå i kulden og bøvle med kul, der ikke gider at starte; du kan bare trykke på knappen, så er den klar.

Rengøringen er også væsentligt lettere uden kul.

Forskellige prisklasser

Der findes selvfølgelig mange forskellige slags gasgrill, og de varierer meget i pris. De er typisk dyrere end den gennemsnitlige kulgrill, men fås også med mange forskellige funktioner. Man kan sagtens få en god gasgrill til under 1000 kr., men funktionerne vil være begrænsede. Typisk vil det blot være med grillfunktionen. De større gasgrill med mange forskellige funktioner varierer også meget i pris. De starter som regel ved cirka 2000 kr., men her får du også op til fire rustfrie brændere, arbejdskroge til alle dine redskaber og tilhørende arbejdsbord.