Bobles tumledyr motorisk legetøj

Bobles tumledyr motorisk legetøj

29. november 2018 0 Af Redaktionen

Livet med småbørn er ofte lig med legetøj i lange baner, som flyder i hjemmet. Det kan være svært at omstille sig til den ”nye indretning” i hjemmet, og det sker oftest uden samtykke, da det bare er sådan det er, når man har små børn. Men kan man gøre noget for, at hjemmet alligevel kan se indbydende og pænt ud? Selvom man har små børn, der stadig skal kunne udfolde sig og lege med legetøj? 
 
Svaret er JA! 
I 2006 skabte arkitekt og nybagt mor, Bolette Blædel brandet bObles. Det gjorde hun, fordi hun savnede legetøj til børn, der både inviterer til leg og bevægelse, men som også designmæssigt passer til indretningen. Sådan at det ikke nødvendigvis behøver at ligne en børnehave, når man træder ind ad døren. Sammen med søsteren og designeren, Louise Blædel fik de ideen til at skabe legetøj og møbler, som både er til gavn for mor og barn. I tæt samarbejde med børnefysioterapeuten, Louise Hærvig har de skabt de perfekte tumledyr samt andet motorisk legetøj, som også giver indretningen et flot udseende.  
 
Det er bare win/win. Der findes møbler og legetøj til børn i alle aldre. Med bObles behøver livet med småbørn ikke at være lig med rod og nedprioritering af indretning. Du kan både give dine børn indbydende legetøj, som er designet med både udfordring og stimulering for dine børn i højsædet – samtidig med at designet også er lige så indbydende for dig.