Bogholder løn

Bogholder løn

24. marts 2018 0 Af Redaktionen

Hvis du går med overvejelser omkring at kaste dig ud i arbejdet som bogholder, så vil du her kunne blive klogere på, hvad man som bogholder kan forvente at få i løn.

Det er først og fremmest vigtigt at huske på, at der godt kan være en væsentlig forskel på, hvad man som bogholder kan regne med at få sig i løn alt afhængig af hvilket sted, man beslutter sig for at blive ansat. Det er nemlig sådan, at der godt kan være en række forskellige faktorer, der kan spille en ganske væsentlig indflydelse i forhold til, hvad lønnen vil være – herunder blandt andet:

  • Om du er ansat eller freelancer
  • Hvor i landet du får job
  • Hvor mange timer om ugen, du arbejder

Løn som bogholder kan svinge mellem alt lige fra 25.000 om måneden op til 33.000 om måneden alt afhængig af arbejdsplads, hvor mange timer man arbejder om måneden samt hvor mange års erfaring, man har med faget.

bogholder løn

Freelance bogholder løn – forskel på at være ansat og freelance

Udover at der naturligvis vil være mulighed for at kunne få sig en stilling som bogholder og derigennem få sig en løn, er der herudover også mange, der vælger at kaste sig ud i det at blive freelancebogholder. Hvis man beslutter sig for at begive sig ud i livet som freelance-bogholder, så vil der være mulighed for – i langt de fleste tilfælde – at man vil kunne få sig en markant bedre løn end det, som man ellers kan forvente sig at få, hvis man blot er ansat ved en af de virksomheder, der arbejder med at hjælpe virksomheder med regnskab.

løn som bogholder

Hvis du godt kunne tænke dig at blive freelance bogholder, så vil det i øvrigt kunne anbefales, at du sørger for at starte ud med at sørge for at tage dig et kig på en af de mange danske sider, der vil kunne hjælpe dig til at komme godt i gang med netop dette. I den forbindelse vil det desuden kunne være en god idé at starte med at gå ind og tage et kig på et website som eksempelvis Amino.dk, som rummer et væld af gode og nyttige informationer for dig, som gerne vil i gang med freelance-arbejde – eksempelvis som bogholder.

Få mere nyttig viden om arbejdet som bogholder

Hvis du godt kunne tænke dig at få mere at vide om muligheden for at arbejde som bogholder, så vil du blandt andet have mulighed for at finde en hel del mere info her.