Bordgrill Test

Bordgrill Test

15. september 2017 0 Af Redaktionen

Hvis du står og skal finde dig en bordgrill, skal du læse med her. Vi har lavet en test med flere forskellige bordgrill, som gør det nemmere for dig, at finde din næste model. Der er flere forskellige muligheder for, hvilke bordgrill man kan få. Der er mange forskellige funktioner og typer, når det kommer til bordgrill, hvilket vi gerne vil vise dig.

Vi har udvalgt nogle af de bedste mærker på markedet, som du helt sikkert kender fra andre produkter. Vi har mærker med i denne test som f.eks. Steba, Tefal og Bosch. Det er alle mærker, som er kendte for, at lave lækker kvalitet og flot design. Det får du også ved de her bordgrill.

Hvis du ikke helt er klar over, hvad en bordgrill egentlig er, så skal du læse med i denne test. Det kan gøre din hverdag meget nemmere, hvis du vælger en bordgrill, samtidig med, at du slipper for, at vaske en helt masse op. Du får også meget nemmere ved, at grille forskellige grøntsager og mad, end hvis du skal bruge en pande, eller traditionel grill.

Det er meget nemmere for dig, at lave mad på en bordgrill, end hvis du skal bruge en masse tid på, at skulle tænde havegrillen, eller din gasgrill. Derfor kan du også bruge den til daglig. Du kan også vælge at tage den med på spisebordet til dine gæster, så de selv kan være med til at grille den mad i skal have. Det kan være super hyggeligt, og skaber et godt samvær.

Steba VG200

Den første vi skal kigge på, er den lækre og populære bordgrill fra Steba. Grillen har en stor aftagelig plade, som du nemt kan tage ud og gøre rent. Den er nemlig udstyret med en non-stick belægning, som gør det nemt for dig, at gøre den rent. Du slipper altså for, at skulle bøvle med at mad der sidder fast på pladen.

Grillen er udstyret med et grillområde på 40 x 29 cm, er der altså plads til en hel del mad. Derfor er denne bordgrill også en af de foretrukne grill blandt kunder. Grillen er udstyret med en aftagelig grillplade, som har et indstøbt varmesystem, der griller din mad til perfektion. Der er to zoner på denne grill, som gør det muligt for dig, at grille to forskellige ting på samme tid.

De to zoner er forskellige, altså både en riflet grill zone, som du kan grille på, samtidig med en teppanyaki zone, som er flad. Derfor kan du lave flere forskellige typer mad, på samme tid. For at gøre det så fedtfattigt som muligt, har man lavet grillen med et opsamlings afløb, der samlet alt fedtet sammen, så du ikke får det med i din mad.

Der er glaslåg på denne grill, så du kan holde øje med maden, og samtidig slipper du for, at der kommer støv eller andet i din mad, mens du griller. Du kan selv styre hvor varm grillen skal være, via de forskellige temperaturreguleringer. Du kan nemt gemme denne grill af vejen, ved at opbevare den på højkant, som denne grill er designet til.

Tefal OptiGrill GC702D16

Den næste i rækken er fra det populære Tefal, som er kendte for at lave lækre køkkenmaskiner og andre mindre maskiner. Her får du en smukt designet grill, som både ser godt ud, men som også er yderst funktionel. Tefal er kendt for deres høje kvalitet, hvilket også gør sig gældende for denne bordgrill.

Denne OptiGrill, gør selv den mest uerfarne kok, til en vaskeægte mesterkok. Du kan selv indstille flere forskellige ting på denne grill, så du kan få din mad lige som du vil have den. Du kan indstille den til alt lige fra rare til well-done, hvorefter denne bordgrill indstiller sig efter tykkelse og typen af kød, så du får din kød ligesom du vil have den.

Du behøver ikke have fedtstof på stegepladerne, da de er påført en non-stick belægning, som gør, at maden ikke hænger fast i grillen. Det gør det også meget nemmere for dig, at gøre grillen ren efter brug. Du kan nemt skylle det der nu skulle sidde på panden af.

Grillen er perfekt til dig, der gerne vil have de lækreste bøffer, grøntsager eller andre lækre sager, som du kan lave på din grill. Der er en indbygget stege indikator, der gør det nemt for dig, at se hvornår dit kød har nået den ønskede stegegrad, som du gerne vil have. Så leder du efter en lækker bordgrill, der er kompakt og nem at bruge, skal du vælge denne.

Bosch TFB4431V

Den anden sidste i rækken af bordgrille, kommer fra tyske, og verdenskendte, Bosch. De er kendte for mange forskellige ting, og laver alt lige fra boremaskiner til vaskemaskiner. Virksomheden har eksisteret i mange, mange år, hvilket betyder, at de har leveret kvalitet i mange år. Derfor er det også din sikkerhed for, at du får noget, som er af god kvalitet.

Denne bordgrill er en kraftig en af slagsen, med hele 2000W, hvilket gør det muligt for dig, at fremstille en hel masse lækker mad. Overfladerne på denne maskine er lavet af aluminium støbejern og en non-stick belægning, som gør det let for dig, at gøre den ren. Det betyder også, at maden ikke hænger fast på din bordgrill.

Du har mulighed for, at vende grill pladerne i denne bordgrill, så du har både en glat og en riflet side, så du kan lave mad på to forskellige måder. De kan ligeledes også tages ud, så de kan gøres nemt rent. Så hvis du ikke gider at bruge en masse tid på, at skulle gøre rent, skal du helt sikkert vælge denne bordgrill, hvor du får alt det du skal bruge, til en meget god pris.

Hvis du gerne vil blive en mesterkok i køkkenet, skal du vælge den bordgrill, som har alle de forudsætninger, som du skal bruge, for at skabe noget lækkert mad. Den koster ikke alverden, hvorfor de fleste kan være med, når det kommer til et køb af en bordgrill. Der medfølger en bageform til den her bordgrill, som du kan bruge til gratinering af mad.

Tefal XL Health Grill

Denne grill er den sidst i vores test. Den kommer fra det populære mærke Tefal, som er kendte for deres lækre produkter, som mange ofte forbinder med køkkenmaskiner, hvorfor den her heller ikke er nogen undtagelse. Denne grill, er noget større end de andre grill i denne test, hvilket giver dig flere muligheder.

Grill overfladen på denne grill er på hele 1600 cm2, hvilket er ret meget plads. Det er også derfor, at denne grille har fået tilføjet XL i sit navn, da den virkelig er meget større end mange af de andre grill på markedet. Du skal også huske på, at grill på denne størrelse, i større omfang vil kunne bruges i forbindelse med madlavningen, hvorfor du helt klart bør overveje, om denne bordgrill, ikke er noget for dig.

For at mindske rengøringen, er denne grill udstyret med en non-stick belægning, som gør det muligt for dig, at smide de to stegeplader i opvaskemaskinen, så du ikke skal bøvle med, at skulle vaske det op i hånden. Derudover sikrer du også, at din mad ikke hænger fast på din grill. Det er meget rart, da man så heller ikke behøver at bruge fedtstof, når man steger sin mad.

Der er installeret en ekstra stor drypbakke i denne bordgrill, som skal tage alt det fedt der forekommer, når man steger kød f.eks. Denne maskine er nem at anvende og du kan indstille den lige som det passer dig bedst. Du slipper altså for, at skulle gå og holde øje med maden, som du ville gøre på en pande, men kan derimod læne dig tilbage, og vente på, at maden er klar. Ledningen på denne grill, kan opbevares indenbords.

Sådan finder du din næste bordgrill

Når det kommer til bordgrill, er der mange ting, man skal tage op til overvejelse. Man skal naturligvis vide, hvor mange penge man gerne vil bruge på en sådan bordgrill. Derefter skal man også vide, hvad man gerne vil bruge sin grill til. Det skal man, fordi der er flere forskellige former for bordgrill, som kan hver sin ting.

Man skal huske på, hvor meget en bordgrill kan hjælpe dig i køkkenet. Du har nemlig muligheden for, at indstille din bordgrill til, at stege dig en bøf medium, eller well-done, mens du ligger på sofaen, eller ordner vasketøjet. Det sparer dig altså en helt masse tid, og du skal ikke vende bøffen undervejs, da den steger fra begge sider.

Det er derfor en rigtig god investering, hvis du vælger en bordgrill til dit hjem, da du får langt friere tøjler, mens du laver maden, hvis du vælger denne løsning. Du har også muligheden for, at du kan lave flere forskellige ting på samme tid på din bordgrill. Du behøver desuden heller ikke vente på, at det bliver godt vejr med at grille, da du kan grille indenfor hele året rundt, hvis du køber dig en bordgrill.

Vi har lavet den her test, for at gøre det nemmere for dig, at vælge lige præcis den bordgrill, som er bedst til dig. Det kan nemlig være meget svært, at finde lige præcis den bordgrill, som er den bedste til lige præcis dig. Det skal derimod være nemt, og det hjælper vi med, med den her test. Her får du nemlig serveret nogle af de bedste bordgrill, der er på markedet, hvilket gør det nemmere for dig, at vælge mellem de mange bordgrill.

Det kan være svært at finde den rette model

Det kan være en jungle at finde rundt i de forskellige bordgrill, hvorfor vi har valgt at lave den her test, så du ikke skal famle i blinde, når du skal finde dig en bordgrill. Der er så mange forskellige muligheder, når det kommer til bordgrill, at det kan være svært, at vælge hvilken man skal have.

Du skal ikke tøve med, at bestille en bordgrill, hvis det har vækket din interesse efter du har læst denne test. Den vil i den grad berige dit liv, med en meget nemmere madlavning. Samtidig med, at du slipper for rengøring af pander og gryder. Du skal blot tage de stegeplader ud af grillen, hvorefter du kan smide dem lige i opvaskemaskinen.

Det bliver ikke meget nemmere med en sådan grill, end at lave det på panden. Det tager en masse opvask, samtidig med, at du skal holde øje med, om det brænder på, eller hvornår kødet skal vendes. Det slipper du helt og aldeles for, hvis du vælger en bordgrill.

Her skal du blot indstille hvordan du gerne vil have dit kød, eller hvor længe det skal grille, herefter har du et stykke perfekt stegt stykke kød, som desuden er fedtfattigt, fordi der på de fleste bordgrill, er en affaldsbeholder som opsamler fedtet fra kødet. Dermed har du altså også mulighed for, at du kan lave lækker og sund mad, på en meget nem måde.

Så hvis du gerne vil have det meget nemmere i køkkenet, skal du helt sikkert vælge at investere i en bordgrill. Du finder hurtigt ud af, hvor meget nemmere det er, at lave mad med en sådan maskine. Den koster heller ikke alverden, men den kan spare dig en masse tid, hvilket er meget rart.

Hvis du endnu ikke har prøvet en bordgrill, er det i den grad på tide, at du prøver det. Du vil hurtigt finde ud af, hvor meget nemmere det er, at lave sund og nem mad, uden du skal gå på kompromis med noget som helst. Det er også meget rart, hvis man har en travl hverdag, at kunne smide en bøf eller kylling over, mens man lige tager en slapper på sofaen, eller ordner nogle andre ting, som ellers ville tage din tid efterfølgende.