Børn og julen

Børn og julen

7. december 2019 Slået fra Af Redaktionen

For børnene kan det være svært at vente til, at det bliver jul. Julen for dem er lig med overraskelser, dejlig tid og gaver. Dog er det vigtigt at lære dine børn, at julen ikke blot handler om at få, men også at give. Til julemåneden kræver det, at dine børn har the new børnetøj – på denne måde, kan de rigtigt komme i en festlig stemning.

Gaverne

Juleaften betyder, at børnene må åbne deres gaver. De får en pakke, åbner den, bliver begejstrede og kan hurtigt blive opslugt af denne, så de glemmer de resterende pakker, som de får. Det gælder, at du skal tage en snak med børnene om, at de skal huske at sige ”tak” for gaven. Det er ikke alle børn, som synes, at dette er det fedeste. Du kan derfor i en situation som denne tage dit barn i hånden, når barnet går hen til personen for at sige tak f.eks. for at have fået dansk børnetøj fra The New . Pakkerne er der mange af, og det gælder derfor om at tage en ad gang for på denne måde også at træne dit barns tålmodighed.

Julegaveideer

Generelt gør det sig gældende for børn, at de ønsker sig tøj og legetøj i julegave, men hvilket tøj og legetøj skal du give dem? Alt efter hvad barnets interesser er, og hvad barnet kan lide, så kan du tage udgangspunkt i the new børnetøj, hvis du f.eks. er på udkig efter børnetøj.

Nogle familier giver deres børn morgengaver om morgenen, og her kan det være en oplagt mulighed, at du giver dem børnetøj, som de kan have på senere juleaftensdag. Når denne gave åbnes, vil du se en begejstring, og et barn, som ikke kan vente med at få sit tøj på. Dit barn vil, mens I danser rundt om juletræet, være fokuseret på at dreje rundt i sin egen fantasiboble med sit juletøj på.