Brug for en el scooter?

Brug for en el scooter?

8. juni 2018 0 Af Redaktionen

Mange kan have brug for en el scooter. Den kan være et godt hjælpemiddel til at klare dagligdagens gøremål, til at besøge venner og familie eller blot til at køre ture i nærområdet. En el scooter giver en enorm frihed, da du med sådan en ikke er afhængig af at blive fragtet af andre. Derfor er det vigtigt, at du vælger en el scooter, der passer til dig og til dine behov.

Dette skal du overveje, inden du køber

Først og fremmest er det vigtigt at overveje, om du er i stand til at køre en el scooter. Selvom det ikke kræver kørekort at køre på el scooter, er det vigtigt, at du føler dig sikker og i stand til at transportere dig selv på en. Eftersom du skal ud i trafikken, er det vigtigt, at du har et fornuftigt syn, så du ikke får problemer med at orientere dig. Samtidig skal du være i stand til frit at bevæge dine arme, skuldre og hænder, og du skal også have kræfter til at manøvre den rundt.

Du skal selvfølgelig også sikre dig, at du har plads til at opbevare den og lade den op. For at vedligeholde en el scooter bedst muligt, skal den holdes tør og ren, og den bør derfor ikke stå udenfor uden overdække. Scooterens batteri skal lades op, og derfor skal der være adgang til at almindeligt 230 V-stik.

Find den helt rigtige el scooter

Det vigtigste er, at el scooteren passer til dit kørselsbehov.

Skal du bruge din el scooter til indkøb og til små ture på asfalt eller fliser, bør du købe en med tre hjul. Du kan vælge en variant med kurv, hvis du primært skal bruge den til indkøb.

Ønsker du en el scooter, hvor du kan køre længere ture i skoven eller på andet ujævnt terræn, bør du vælge en med fire hjul.
Besøger du Berg Komfort, får du muligheden for at få fremvist el scootere hjemme i dit eget hjem, så du nemt og helt uforpligtende kan få vejledning i, hvilken model du skal købe.