Byg din egen terrasse

Byg din egen terrasse

11. september 2020 Slået fra Af Redaktionen

Det er skønt at tilbringe tid i haven, men det kan blive endnu bedre, hvis du har en terrasse til det. Her har du mulighed for at invitere venner og familie på besøg til et glas vin, lave lækker grillmad eller bare ligge og nyde solen om sommeren. Det er en perfekt måde at udnytte haven til fulde, og derfor bør du bestemt overveje, om det ikke er ved at være tid til, at du får din egen terrasse. Den gode nyhed er, at den faktisk ikke er særligt svær at bygge selv. Så længe du har en god portion gåpåmod, skal du nok komme i mål.

Find de rigtige materialer

For at bygge en terrasse er det naturligvis vigtigt, at du har de rigtige materialer. Det er en rigtig god idé at lave terrassen i træ, for det ser både pænt ud og kan holde i mange år. Terrassebrædder fra Wimex er et godt valg for dig, der gerne vil have dine terrassebrædder i god kvalitet. Når du har de rigtige materialer i hus, er du ikke langt fra at have den færdige terrasse stående. Du kan eventuelt snakke med en håndværker eller en i familien med erfaring, så du kan få nogle tips til, hvordan terrassen kan bygges.

Indretning

Terrassebrædder er dog ikke det eneste element ved en god terrasse. Det er også vigtigt, at du bruger noget tid på at tænke over indretningen, så den matcher dine behov. Du kan for eksempel overveje at købe nogle lækre havemøbler, som du kan slappe af i. En grill er også en fantastisk måde at hygge dig på sammen med familie og venner. Der er fordele ved både kul og gas. Og hvis du gerne vil give din terrasse et sidste løft, så kan det også være rigtig dekorativt at pynte den med et par pæne potteplanter.