Bygningsprofiler i specialmål

Bygningsprofiler i specialmål

12. juli 2019 Slået fra Af Redaktionen

Hvis du arbejder i byggebranchen ved du garanteret alt om, hvor vigtigt det er med bygningsprofiler i god kvalitet. De spiller nemlig en væsentlig rolle for byggeriets æstetiske udtryk og kan bidrage til et endnu flottere resultat. Der er dog ofte en del besvær forbundet med bygningsprofilerne. Du har sikkert selv oplevet, at profilerne er kommet i nogle mål, der ikke passede, og at du derfor selv skulle gøre en stor indsats for at tilpasse dem.

Til din store glæde kan dette problem heldigvis undgås ved bygningsprofiler i specialmål – bestil online.

Kun fantasien sætter grænser

Når du skal vælge bygningsprofiler, er der flere ting, der skal tages stilling til. Dette er først og fremmest, hvilke mål profilerne skal have, og hvilken type de skal være. Når det kommer til type, kan du blandt andet vælge sternbeklædning som her metapro.dk/profiler/sternbeklaedning/, eller du kan vælge kapsel, murkrone eller noget helt andet.

Der skal selvfølgelig også tages stilling til farve og materiale. Hos Metapro kan du få dine profiler i følgende standardmaterialer:

  • Patineret zink

  • Sort zink

  • Sort aluminium

  • Grå aluminium

  • Hvid aluminium

  • Kobber

Er farverne på disse materialer dog ikke det, du havde ønsket dig, er der heldigvis en løsning. Du kan nemlig få din profil malet, så den får lige den farve, som du mener er den rigtige. På hjemmesiden finder du et farvekort over de mange forskellige farver, der udbydes. På den måde bliver dine metalprofiler personlige og tilpasset dine behov.

Den gode service

Hos Metapro kommer den gode service altid i første række, og tilfredse kunder er altafgørende. Derfor er alle medarbejdere kompetente med mange års erfaring, så de har al den nødvendige viden og de rigtige kompetencer inden for området. Dette betyder, at du kan forvente, at effektivitet og kvalitet går hånd i hånd, og at du altid kan få hurtig levering eller afhentning.