CNC produktion – en innovativ teknologisk løsning

CNC produktion – en innovativ teknologisk løsning

18. september 2020 Slået fra Af Redaktionen

I feltet CNC produktion forefindes der i dag et hav af innovative teknologiske muligheder, som industrien i sit hele nyder godt af i dag. Især de virksomheder, der forstår at udnytte dets fulde potentiale.

Potentialet inden for CNC produktion kender de fleste danske metalbearbejdende virksomheder heldigvis alt til. I en lang årrække har danske virksomheder været med i fronten af udviklingen af CNC og produceret tilpassede skræddersyede løsninger i metal til et virvar af tilfredse kunder, både indlands og til eksport.

Med evnen til at tænke ud af boksen og lytte til kundernes behov, har de danske metalarbejdere skabt samarbejdspartnere på tværs af Danmark samt internationalt, herunder især Tyskland.

Det endda til trods for, at Tyskland også er et af de lande, som er i førersædet hvad angår CNC og udviklingen heraf.

CNC-drejning er absolut præcision

Med skarpt fokus på kvalitet og præcision, er CNC drejning det åbenlyse valg, for kunder der ønsker at fremstille emner i ensartet kvalitet og tolerancer. CNC er utrolig alsidig. Det kan bruges til enkelt produktion eller større serieproduktioner. Virksomheder som LPM Production, er blot én ud af mange, som altid står klar til at tage en snak om innovative løsninger, der matcher kundernes behov.

Den perfekte løsning til store seriestørrelser

CNC-drejning og CNC-fræsning, er perfekte til at producere emner i store seriestørrelser, hvor manuelt arbejde ville være alt for tidskrævende. I den verden vi i dag lever i, er automatisering et krav for at opnå ensartet produktion til en fornuftig pris.

CNC betyder at produktionsvirksomheder inden for metalbearbejdning kan fremstille rigtig store seriestørrelser med en høj grad af nøjagtighed og kvalitet.

Idet flere virksomheder i Danmark faktisk er i stand til at producere metalemner i store seriestørrelser, kræver man mere af din udbyder en nogensinde før. Prisen er naturligvis en vigtig variabel, men tid er blevet endnu vigtigere. Hvor hurtig en virksomhed kan producere og levere, og sørge for at holde leveringsaftaler på tværs af flere aftaler – er grundlaget for lange samarbejdsaftaler. LPM Production tilbyder her en høj grad af sikkerhed, samt en naturlig høj kvalitet som en standardvare. Det er noget alle deres kunder værdsætter og af den årsag, holder fast i dem som en langsigtet samarbejdspartner.