Danskerne er vilde med de små hoteller

Danskerne er vilde med de små hoteller

13. juli 2021 Slået fra Af Redaktionen

Herregårde, slotte og kroer. Danskerne er blevet vilde med de små, hyggelige hjørner rundt omkring i det ganske, danske land. Virksomheder som Small Danish Hotels oplever stor fremgang. Og det er ikke kun danske kunder, der sover i de fine værelser. Udenlandsgæster kommer også for at opleve den famøse, danske hygge, som der skrives så flittigt om i udlandet. Men hvad er det, de små overnatningssteder kan, som de store hoteller ikke kan konkurrere med?

Den danske hygge

Begrebet ’hygge’ er efterhånden kendt verden over. Bøger, forlag og sange prøver alle at sætte ord på det danske koncept, som virker så flygtigt for dem, der ikke snakker dansk. De fleste danskere kan sågar ikke selv sætte ord på, hvad der gør noget hyggeligt; det er bare noget, de ved.

Denne søgen efter hyggen kan også være en af grundene til, at de små hotelkæder, kroer, slotte og lignende, ser en fremgang i deres besøgstal. Danskerne vil gerne finde hyggen udenfor den sædvanlige hverdagstrummerum, og gæster på den anden side af den danske grænse vil gerne opleve den danske hygge. Og hyggen kan man fx finde på hotelophold som dette, hvor man kan få en hotel overnatning Sjælland, der er indbegrebet af hygge.

Kromutter disker op med de gode oplevelser

Det er mere intimt og personligt at overnatte på en kro, hvor kromutter selv har dekoreret alle værelserne. Hun står sikkert også for at kokkerere. Og så kender hun området ud og ind, hvis det er sightseeing tips, du leder efter. Det kan give en helt anderledes fornemmelse at bo på noget andet end de helt store hotelkæder, hvor alle værelserne er ens, uanset om du er i Spanien eller New Zealand. Intet er tilpasset dig eller området, da alt skal foregå ud fra de samme guidelines. Her kan de små overnatningssteder tilbyde dig en unik oplevelse!

Tallene lyver ikke

Small Danish Hotels kunne i første kvartal i 2019 prale med en stigning i omsætning på 21 procent i forhold til den samme periode i 2018. Og det er som sagt ikke kun danskerne, der trækkes til de små hyggelige kroge i landet, men også turister fra andre hjørner af verden.

Hyggen vinder altså frem – præcis som den altid har gjort det i Danmark. Og kromutter står klar til at give dig en uforglemmelig oplevelse! Så hvad venter du på?