De gamle digitale ure kan stadig noget idag

De gamle digitale ure kan stadig noget idag

7. marts 2022 0 Af Redaktionen

Vi skriver 2022 på kalenderen og 90% af danskerne har en smartphone og dermed altid styr på hvad klokken – så hvorfor skulle man egentlig begynde at gå med ur – eller fortsætte med det.

Uret kan være et modevalg

Særligt klassiske digitale ure kan være et bevidst modevalg. For selvom det er redudantant i forhold til klokken viser man at man tilhører den gruppe som brugte urene da de kom ud. Samtidig er de gamle digitale ure en god måde at få opfyldt kernebehovet på – at finde ud af hvad klokken er. Ved at have et digitalt ur fremfor eksempelvis et smartur bliver man ikke distraheret af notifikationer om e-mails mv. når man blot skal finde ud af hvad klokken er.

Uret kan give mere nærhed

En udfordring mange har idag er at det kan være svært for dem at holde fokus i en digital alder. Der er alle mulige måder man kan blive distraheret på. Sidder man eksempelvis til et middags selskab eller sammen med sine venner og skal se hvad klokken er kan man nemt blive distraheret hvis man gør det på et ur med mange funktioner. Så kan det være der pludselig er en mail der skal tages stilling til – et møde hvor tidspunktet er ændret på. Ved at have det digtale ur kan forekommer den slags for der er kun et ur.

Udnyt de store digitale ure hvis du dyrker sport

En anden fordel ved digitale ure fremfor smart ure er at de typisk kan tåle mere hvis du eksempelvis kigger på udvalget her. Det betyder at man skal ikke være bange for at glasset bliver ridset hvis man klatrer eller dyrker anden form for sport hvor det normalvis nemt kan blive ridset. Så inden du beslutter dig for at købe et smartur så kig på mulighederne på linket og se om et traditionelt digitalt ur ikke kan være noget for dig. Husk også at mange af dem som gik med urene da de kom frem er dem med milliarder på kontoen idag – det kan give stof til eftertanke.