De små detaljer gør den store forskel på dit hus

De små detaljer gør den store forskel på dit hus

21. juni 2019 Slået fra Af Redaktionen

Har du bygget nyt hus, eller står du overfor en renovering af dit hus, så er du måske allerede bevidst om, at det ofte er de små detaljer, som gør den store forskel. Det kan derfor være værd at fokusere på de små detaljer for at fuldende huset. En måde, hvorpå du kan give huset en afgørende detalje er ved at montere en taghætte zink. En taghætte i zink kan nemlig gøre en virkelig stor forskel på udtrykket af dit hus.

Zink er et naturprodukt, som har et tidløst udtryk. Derfor passer det også til de fleste bygninger, hvor det kan gøre en stor forskel. Taghætten kan monteres på langt de fleste tagtyper, herunder blandt andet; tegl, skiffer, pap og zink, hvorfor det formentlig også vil være muligt at montere på netop dit hus. Taghætterne fås i flere nuancer, så det er muligt at skabe sit eget udtryk med den type taghætte, som du netop vælger.

 

Specialprofiler til både vinduer, tag og facade

Du kan derudover også vælge at gøre brug af specialprofilersom en detalje på dit hus. En specialprofil kan bruges til inddækning af vinduer og alt indenfor tag og facade. Du kan hos Gentech forvente at få leveret specialprofiler af aller højeste kvalitet, og det er muligt at få specialprofiler i både zink, kobber og aluminium. Derfor er der med en specialprofiler mulighed for at skabe forskellige udtryk og stilarter. Hvis blot du giver målene på den ønskede specialprofil, så vil Gentech skabe et produkt af høj kvalitet med kort leveringstid i lige den stilart, som du ønsker.

Bor du i Kolding eller en anden del af Syddanmark, så skal du ikke holde dig tilbage med at kontakte Gentech for at se udvalget og få et tilbud på en taghætte i zink eller en specialprofil til netop dit hus.