Den idylliske start på dagen

Den idylliske start på dagen

21. september 2019 0 Af Redaktionen

En morgenrutine er noget, alle har brug for. Den varierer meget fra person til person, men er, en ting alle har. En dårlig start på dagen, kan medføre en endnu værre dag. Derimod kan en god og idyllisk start medføre en endnu bedre dag. Derfor skal man investere i sine morgener.

En lille opkvikker gør en stor forskel

I de tidlige hverdage hvor solens første stråler kan skues, giver morgenkaffen det nødvendige løft. En god kop kaffe er her en vigtig detalje at have sit fokus på. Eftersom der er mange forskellige varianter, kan en nespresso maskine imødekomme de fleste menneskers behov. Det er en let og overskuelig måde at begynde rutinen på.

Giv dig selv tiden til langsomt at starte op

Efter morgenkaffen er lavet, skal der også være tid til nydelse af den. Det er her vigtigt at have et sted der giver ro. Det eneste du skal tilsætte denne rolighed, er en mulighed for at stille kaffen. Det kan fx være på et Hay sofabord eller ved lænestolen under lampen. I sofaen er der dog plads til at brede sig ud og tænke sine morgentanker.

Sæt langsomt gearet op når kaffen er indenbords

Efter den rolige start skulle en vis idyl være opnået. Tankerne er friske, og ligeså er kroppen. Der er plads til at sætte gang i dagen, og hvad der nu følger med denne. Det er tid til at få rejst sig og tørret bordet af. Vaske koppen og komme op i gear.

Gentag den faste rutine

Det kan godt føles som meget tid, der skal tages til en idyllisk start på morgenen. Det er bare en vigtig ting at have fokus på, fordi den former resten af dagen. Ved stresset start allerede fra morgenstunden, vil man ikke være klar på at møde dagens hændelser og problemstillinger.