Den rette vinterjakke kan redde dig fra en kold og ulidelig vinter

Den rette vinterjakke kan redde dig fra en kold og ulidelig vinter

4. juli 2018 0 Af Redaktionen

Selvom sommeren er over os, og det er skønt for en gangs skyld at kunne nyde godt af sol, varme og temperaturer, der overstiger 20 grader, så varer det ikke længe, før sommeren er slut, og efteråret starter. Før vi ved af det, banker vinteren på døren, og med den kommer kulde, frost og sne, og er vi ikke ordentligt klædt på til det, bliver den kolde årstid ulidelig. En god vinterjakke er essentiel til garderoben, når den danske vinter nærmer sig.

 

Find vinterjakkerne til hele familien i god tid

Det kan være en god idé at gå på jagt efter vinterjakker til hele familien allerede nu, inden sommeren er helt slut. Lige pludselig er det blevet koldt uden for, og så får vi travlt, hvis vi ikke har fået købt de nye vinterjakker, der mangler i familiens garderobe. Heldigvis er det varmere tøj og vinterjakkerne allerede så småt begyndt at komme frem på hylderne og bøjlestativerne i butikkerne, så du kan begynde at få inspiration til vinterens klæder nu. Mange hjemmesider har også vinterjakker fremme allerede, så der er massevis af steder at begynde at kigge og finde frem til, hvilken slags vinterjakke du og din familie skal have i år.

 

Der er forskel på vinterjakker

Hvert år kommer der nye trends frem, og nye smarte vinterjakker kommer på mode. Det er forskelligt fra år til år, hvad der rør sig inden for vintermoden, og det kan være svært at følge med i. Og selvom en vinterjakke måske er flot, smart og trendy, så betyder det ikke nødvendigvis at den er praktisk og kan holde dig varm i kulden. Det er derfor fornuftigt at kigge vinterjakkerne igennem i sømmene, inden du kaster dig over et nyt køb, så du er sikker på at finde den rigtige vinterjakke. Jakker fra mærket Geographical Norway er nogle af de jakker, der ikke går på kompromis med kvalitet, samtidig med at de er flotte og passer til alle hverdagssituationer. Geographic Norway laver vinterjakker til hele familien, så I alle sammen kan stå imod vinterens kulde med stil.

 

Undersøg de forskellige materialer

En vinterjakke kan være lavet af mange forskellige typer materiale, og den ene slags kan være bedre end den anden til bestemte situationer og livsstile. Eksempelvis kan en uldfrakke være dejlig varm, men den er ikke særlig praktisk til vådt vejr, og det har vi jo meget af i den danske vinter. En dunjakke er også dejligt varm, men den kan måske være for varm, hvis den er for tyk. Især hvis du er den aktive type, der cykler meget, kan det være en god idé at styre uden om de helt tykke og meget varme dynejakker. En vinterjakke af softshellmateriale kan til gengæld være fornuftig at investere i til de aktive, da den er mere åndbar og vandafvisende end visse andre typer. Til gengæld er den ikke lige så varm som dunjakken, så overvej grundigt hvilken type jakke, der passer bedst til dig, inden du køber.