Der gives tilskud til et væld af energirenoveringer

Der gives tilskud til et væld af energirenoveringer

3. december 2017 0 Af Redaktionen

Der findes et bredt spektrum af årsager til, at energirenoveringer er fornuftige investeringer. Det handler særligt om, at du kan spare markante summer på din varmeregning. Ydermere, så er det også noget, der vil øge værdisætningen af din bolig. For dig som boligejer er der altså flere gode grunde til, at investere i en række energirenoveringer.

Ofte er det dog også gavnligt for miljøet. Det er årsagen til, at der gives tilskud til denne type af energirenoveringer. Det er blot noget, der understreger det faktum, at en energirenovering er en god investering. I denne forbindelse skal det dog understreges, at det ikke er alle typer af energirenoveringer og –forbedringer, der gives tilskud til.

Der gives tilskud til de fleste isoleringsopgaver

Mange vælger at energiforbedre deres bolig via diverse typer af isolering. Det er ganske forståeligt, da det ikke blot er effektive energiforbedringer, men samtidig gives der også tilskud til de fleste isoleringsopgaver. Derfor kan du for eksempel også roligt isolere din hulmur eller dit loft og forvente, at der ydes tilskud i denne forbindelse.

Hvis du primært har planer om, at få udført energirenoveringer og –forbedringer, der ydes tilskud til, så er det vigtigt, at du undersøger nærmere, hvad der helt specifikt gives tilskud. Listen over tilskud er lang og derfor er det også kun et absolut mindretal af disse energimæssige opgaver i eller på boligen, du ikke har mulighed for at få tilskud til.

Hvilke energirenoveringer ydes der ikke tilskud til?

Som der også er givet udtryk for ovenfor, så er det ikke alle energirenoveringer og –forbedringer, der gives tilskud til. Det er eksempelvis noget, der gør sig gældende ift. montering af solcelleanlæg, udskiftning af kondenserende oliekedel til biokedel eller udskiftning af dine hårde hvidevarer, på trods af, at de alle bidrager til et sundere miljø.