Derfor bør du vælge et plankebord

Derfor bør du vælge et plankebord

12. november 2020 Slået fra Af Redaktionen

Det kan være svært at finde frem til det rette spisebord. Og det er der flere grunde til. For det første er der så mange forskellige modeller, at det kan være svært at tage det rette valg, og for det andet handler det også om at finde frem til det, der både rent praktisk, men også æstetisk passer ind i ens hjem – og det er heller ikke et let valg. Dog er der én ting, der aldrig slår fejl, og det er et plankebord. Et sådan kommer nemlig med en lang række fordele. Læs om dem herunder.

Et naturligt materiale, der er populært i den nordiske stil

Når det kommer til et planebord, er der tale m et naturligt materiale. Og det er netop noget, der i dag vinder stort indpas i den nordiske stil. Det handler om at bringe naturen med ind i hjemmet, og derfor er et bord bestående af en mere rå træsort noget, der vil falde ind i enhver stil. Derudover kan planeborde fås i en lang række forskellige modeller, og derfor kan du med sikkerhed finde et, der passer til dinindretning. Det er lige meget, om du er til lyst træ, mørkt træ, råd træ, slebet træ, store planker, små planker eller noget helt andet.

Personalisér dit planebord med de bordben der passer til din stil

For det andet kan du designe dit plankebord, så det stemmer overnes med dine ønsker for eksempel, når det kommer til bordben. Hos likehome.dk kan du nemlig finde en lang række forskellige bordben til plankebord, og derfor er der med sikkerhed nogle, der passer til det udtryk, du gerne vil have i dit hjem. Du kan derfor finde de mere neutrale bordben til planebord lige såvel, som du kan finde dem, der udgør et blikfang i sig selv. Hvad er du mest til?