Derfor skal du opgradere bilen når du udvider familien

Derfor skal du opgradere bilen når du udvider familien

5. juli 2021 Slået fra Af Redaktionen

En minibil kan være praktisk og billig, den er nem at manøvrere rundt i byen, og kan være på selv de mindste parkeringspladser. Men når du står foran en familieudvidelse, vil du hurtigt opdage hvor upraktisk den er.

Bagsædeplads

Selvom børn ikke har brug for alt for meget benplads på bagsædet, så er det alligevel en fordel at opgradere til noget større når du får børn. De første par måneder af barnets liv er det påkrævet at de sidder bagud vendt i autostolen, fordi det er mest sikkert. Derfor er det en stor fordel med masser af plads på bagsædet, så der er plads nok til autostolen. Ellers skal du flytte førersædet helt frem i kabinen, og det efterlader ikke nok plads til benene, så du kan styre pedalerne foran.

Bagagerum

Det kan være fristende at gå på kompromis med størrelsen af bagagerummet, så der er plads til både børn og voksne i bilen. Men med både små og større børn medfølger en masse ekstra ting du skal have med når du skal ud og køre. En barnevogn og en pusletaske kan hurtigt fylde det meste af bagagerummet, og så er der pludselig ikke længere plads til indkøbsvarer eller din egen taske. Derfor er det vigtigt at overveje størrelsen af bagagerummet, når du kigger på ny bil.  

Loftshøjde

Mere loftshøjde giver en følelse af større rummelighed i bilen. Flere børn giver et højt lydniveau på køreturen, og med højt til loftet kan det føles mindre larmende, især på de længere ture. Gør dig selv en tjeneste, og vælg en bil der er både forældre- og børnevenlig. Det er dyrt at skifte bilen flere gange, fordi man opdager behovene for sent. Find den bedste børnevenlige familiebil til dine behov, og vær sikker på, at du tager dette rette valg allerede første gang.