Derfor skal du søge erstatning for flyaflysninger

Derfor skal du søge erstatning for flyaflysninger

13. maj 2019 Slået fra Af Redaktionen

Hvis du før har oplevet en flyaflysning på din rejse til en ny og spændende destination, så har du med garanti også oplevet den ærgrelse og stress, der følger med en sådan situation. Som flyrejsende kan man altid komme ud for en flyaflysning eller forsinkelse. Dette kan skyldes alt fra dårlige vejrforhold til pludselig strejke blandt piloter og flypersonale. En flyaflysning kan i mange tilfælde ikke afhjælpes med det samme, og du bør af denne grund altid have styr på dine rettigheder som flypassager. Hvordan du kan søge om kompensation for en aflysning eller forsinkelse, vil du lære meget mere om her.

Læs op på dine rettigheder

Når du skal afsted på en længere flyrejse, er det vigtigt, at du holder styr på, om der skulle opstå eventuelle forsinkelser eller aflysninger undervejs. Skulle dette være tilfældet, må du holde fast i dine rettigheder som flypassager, når du tager kontakt til dit flyselskab. Inden rejsen begynder, foreslår vi, at du læser op på disse rettigheder. For hvert flyselskab gælder der forskellige regelsæt, og disse regelsæt bør du have læst igennem og være indforstået med, inden rejsen påbegyndes. På denne måde er du forberedt, hvis der skulle opstå problemer med din flyafgang.

 

Udover at have læst grundigt op på dine rettigheder som flypassager, er det vigtigt, at du altid kan kontakte din rejseforsikring. I mange tilfælde kan din rejseforsikring fortælle dig, hvad du skal gøre, hvis du pludselig er strandet i en fremmed lufthavn uden udsigt til en alternativ flyafgang.

Få kompensation for din rejse ved hjælp af Airhelp

Mange gange kan det være svært for den enkelte flypassager at søge om kompensation hos de store flyselskaber. Af denne grund kan det være en kæmpe fordel, hvis du lader en virksomhed specialiseret i rejserådgivning hjælpe dig med at søge om en kompensation for din aflyste flyafgang. Et eksempel på en af disse virksomheder er Airhelp, der hver dag hjælper danskerne med at søge om kompensation hos de store flyselskaber. Hos Airhelp kan du altid forvente at, der bliver taget godt hånd om din sag. I løbet af de seneste år er Airhelp da også blevet en sand kundefavorit, idet de altid sætter den enkelte kundes sag i højsædet. Du kan læse mere om Airhelp på deres respektive hjemmeside. Vi er sikre på, at de står klar til at hjælpe dig med at få din retmæssige kompensation.