Derfor skal du tage på camping i år

Derfor skal du tage på camping i år

31. januar 2020 Slået fra Af Redaktionen

Det er billigere end at tage til udlandet

Der er ingen tvivl om, at det kan betale sig at tage på ferie. Man skaber minder for livet, lader op og kommer tættere på hinanden. Men det er ikke altid, at den dyreste ferie betaler sig. Det gode ved at holde ferie på en campingplads i Jylland er, at man slipper for en masse rejseudgifter. Det betyder, at man ofte har råd til mere sjov: Og er det egentlig ikke det, der skaber minder og bringer os sammen?

Mere afslapning og frihed

Vi kan lige så godt være ærlige: Selvom det er fedt at rejse, kan det også være en stressende erfaring. Der er er ventetiden i lufthavnen, boarding, for nogle: flyskræk, og når man først er ankommet til ens destination, er besværet ikke ovre endnu. Somme tider er man jetlagget, så skal man finde en taxa, finde adresse og samtidig forholde sig til et helt nyt klima og mange nye indtryk.

Læg dertil alle de bekymringer, der følger, når man skal rejse langt. Har jeg pakket noget forkert i min kuffert? Hvor er mit pas? Osv.

Det er ikke fordi, det ikke kan være en fed oplevelse at rejse, men det kræver ofte mere overskud og et større overblik.

Mange fravælger rejsebesværet og arrangerer i stedet for en afslappet campingferie i Jylland.

Tæt på hjemmet

At holde ferie betyder ikke nødvendigvis at rejse – langt. Mange føler faktisk, at de har bedre mulighed for at slappe ordentligt af, hvis de holder ferie tæt på hjemmet. Det betyder nemlig, som beskrevet i ovenstående afsnit, at man slipper for en masse rejsebesvær.

Men der er faktisk også en teori om, at genkendelighed giver større frihed. Med det menes der, at vi har nemmere ved at slappe af, hvis vi er i (nogenlunde) kendte rammer, fordi vi ikke udsætter vores kroppe for stærke sanseindtryk og derved har nemmere ved at give hovedet ro.

Derudover er det smarte ved at tage på camping i Danmark også, at dine venner ikke er langt væk. Mange vælger at få besøg af venner, når de er på campingferie. Du kan altså tage på camping uden at skulle undvære dine venner en hel uge.