Derfor skal du vælge hjemmeside i Umbraco

Derfor skal du vælge hjemmeside i Umbraco

6. juni 2018 0 Af Redaktionen

Drømmer du eller din virksomhed om en ny og bedre hjemmeside med en bedre CMS? Vil du have et stærkt og fleksibelt fundament? Og ønsker du et godt resultat, der er til at betale sig fra? Så kan du gøre som tusindvis af andre små, mellemstore og store virksomheder. Du kan vælge det dansk udviklede Umbraco CMS som din nye digitale platform. Umbraco har et voksende netværk af udviklere og designbureauer, og du får derfor en fremtidssikker CMS platform, der kan vokse sammen med dig og din virksomhed.

5 gode grunde til at Umbraco skal være din nye webløsning

Umbraco kan anvendes til alle former for webløsning, hvorfor det bruges i mange forskellige sammenhænge og virksomheder. Ligegyldigt om det er en enkelt hjemmeside til det lokale pizzaria eller en komplet løsning med integrationer til eksterne systemer, så kan Umbraco levere løsningen. En webløsning hos Umbraco har mange fordele. Her er samlet fem af de mest essentielle fordele, der har konkret betydning for, hvad dig og din virksomhed kan opnå gennem en Umbraco hjemmeside.

  • Umbraco gør din nye hjemmeside overskuelig og brugervenlig. Med Umbraco kan din hjemmeside opbygges præcis, som du ønsker det. På den måde passer den perfekt til dine kunder.

Hvis du ikke har særlige ønsker til din hjemmesides opbygning, har Umbraco allerede et stort udvalg af færdigudviklede pakker, du selv har mulighed for at videreudvikle på.

  • Med en Umbraco hjemmeside, er det simpelt at redigere indholdet på hjemmesiden. Der er ingen unødvendige felter eller indstillinger. Opbygningen er enkel og overskuelig og kræver ingen særlig it-baggrund. Derfor er det også nemt at vedligeholde siden, og du kan sagtens selv opdatere tekster, oprette nyheder samt fjerne og tilføje sider.

Selvom du starter med en relativ simpel side for virksomheden, er det nemt også at integrere hjemmesiden med f.eks. et regnskabs- eller CRM-system.

  • Med Umbraco kan din hjemmeside håndtere store mængder data og passer derfor både til små og store virksomheder.
  • Umbraco tilbyder et CMS med højt sikkerhedsniveau. Dette vil spare dig og din virksomhed for at skulle bruge en masse tid på sikkerhedsopdateringer.
  • Umbraco er gratis at anvende, og der er derfor heller ingen licensomkostninger. Umbraco er et open-source CMS, der er frit tilgængeligt for alle. Umbracos open-source løsning er samtidig baseret på icloud-teknologi, og derfor er du altid sikret adgang til de forbedringer, der sker.

Du ejer selv koden og er derfor heller ikke afhængig af leverandører.

Føl dig hjemme i Umbraco

Umbraco bruges i dag til mere end 370.000 hjemmesider hos virksomheder rundt omkring i verden, og mange mener, at Umbraco er den bedste CMS løsning på markedet. Så gør som så mange andre virksomheder, forbedrer din webløsning og føl dig hjemme med en Umbraco hjemmeside.