Det er billigere at få en kunde til at købe igen

Det er billigere at få en kunde til at købe igen

12. september 2022 0 Af Redaktionen

Det er generelt bedre og billigere at få eksisterende kunder til at købe igen end at skulle ud og erobre helt nye kunder. Derfor det så vigtigt at have fokus på livstidsværdien hos en kunde, og det er langt fra alle, der har det.

Koster fem gange så meget

Det er dyrt at skaffe kunder. Men nogen kunder er dyrere at få til at købe end andre. Det er fem gange så dyrt at få en ny kunde til at købe noget i din shop, som det er at få en allerede eksisterende kunde til at købe. Det er virkelig dumt ikke at udnytte den viden. Og til dette er E-mall marketing, men det skal selvfølgelig gøres på den bedst mulige måde.

E-mail marketing er et effektivt værktøj

Rigtig mange virksomheder har blot fokus på at skaffe nye kunder og trafik til deres website. Men ikke så meget på at beholde kunder, og få dem til at vælge netop jeres virksomhed som et fast sted at handle. En måde til at få dine kunder til at vende tilbage er E-mail marketing. I kan ganske enkelt får fokus på kundens livstidsværdi af email marketing. En super effektiv metode, men også noget, der skal udføres på en professionel måde.

Skal hænge sammen

Når du benytter E-mail marketing er det vigtigt, at den hænger sammen med den øvrige marketing og i øvrigt med resten af måden, der bliver tænkt på i din virksomhed. Du skal udnytte dine interne muligheder altså udføre det der betegnes som Owned markering. Med dette menes at I benytter jeres egne kanaler og medier i jeres markedsføring. Altså i sørger for at pleje de kunder, som allerede har handlet hos jer. Dette altså blandt andet via E-mail marketing. Det kan være svært selv at have overblikket over hvordan I gør det bedst muligt. Derfor kan det være en god ide, at benytte en ekstern partner.

Poetype er den oplagte partner

Et oplagt valg til en samarbejdspartner til at få udført jeres E-mail marketing er bureauet Poetype. Bureauet blev startet i 2020 og har til formål at hjælpe store og små erhvervsdrivende med E-mail marketing og Facebook ads. Via høj kvalitet og super service hjælpes kunder med at nå deres mål. På Poetypes website kan du læse en række anbefalinger fra kunder, og det kan du rolig gøre. Et bevis for stor faglighed og kompetence.