Det kan du gøre af gode ting for dig selv

Det kan du gøre af gode ting for dig selv

28. april 2020 Slået fra Af Redaktionen

Når du lever en travl hverdag, hvor der skal være tid til både arbejde, huslige opgaver, diverse aftaler, deadlines m.m., så kan du godt glemme at tage dig tid til at gøre nogle gode ting for dig selv. Det er dog rigtig vigtigt, da det ofte er noget af det, der får hverdagen til at give mening og hænge bedre sammen.

Brug tid på at lære førstehjælp

Det kan virke lidt ulogisk, hvordan det at lære førstehjælp er at gøre noget godt for sig selv. Men først og fremmest er det noget, som alle bør kunne. Men udover det, så giver det dig en rigtig god følelse i kroppen, når du ved, at du har sat tid af til at lære at redde andres liv. Det er ikke sikkert, at du nogensinde får brug for det, men det er en rar følelse at vide, at du kan det, hvis der skulle blive brug for det en dag. Du kan lære førstehjælp her hos genstarthjertet.dk.

Lyt til din krop og hold fri

Du gør noget godt for dig selv, når du mærker efter indeni og lytter til din krop, når den siger fra. Hvis du kan mærke, at du har for meget at se til, vil din krop også fortælle dig det på en eller anden måde. Det må du aldrig ignorere, for så er det, at det kan gå galt til sidst. I stedet skal du tage det alvorligt og trække stikket fra alt det, der forsager den følelse, for en stund.

Prioriter tid med dem du holder af

Hvis du ved, at du bliver i godt humør af at være sammen med mennesker, du holder af, bør du prioritere det noget mere. På den måde gør du nemlig også noget godt for dig selv, fordi du bliver glad og kan glemme alt andet for en stund.