Det kan fysiurgisk massage hjælpe dig med

Det kan fysiurgisk massage hjælpe dig med

7. december 2018 0 Af Redaktionen

Fysiurgisk massage kan hjælpe dig med mange forskellige kropsrelaterede problemer. Massører, der er uddannet til at give fysiurgisk massage, har en stor forståelse for kroppens anatomi og diverse smerter. Fysiurgi betyder at ‘behandle lidelser i bevægelsesapparatet ved hjælp af forskellige mekaniske principper.’ Det kan bl.a. være massage, strækketeknikker samt kulde/varme-behandlinger.

Hvad går det ud på?

Fysiurgisk massage er en lægefaglig korrekt massage, der fokuserer på kroppens anatomi, knogler, led og muskler. På klinik for fysiurgisk massage i Aarhus kan du få professionel massage, der kan behandle en stor variation af problemer. Det er alt fra hovedpine og migræne til forskellige sportsskader og musearm. Massage er også god til at berolige et stresset sind og en stresset krop og kan give ny energi.

Hovedpine og muskelspændinger

I den travle og forhastede hverdag kan det være nemt at komme til at påføre sig forskellige skavanker. F.eks. rammes mange af hovedpine eller migræne. For de mennesker der oplever det ofte, kan der være nogle helt klare årsager til det. Det kan være forkert holdning, øget kropsspænding i løbet af dagen eller en skæv ryg. Det kan lindres med massage. Muskelspændinger og mussearme kan også lindres med massage.

Det er dog vigtigt, at du går ind og får hjælp til, hvordan du kan forebygge disse skavanker aktivt. For meget stillesiddende arbejde kan give skavanker, som kan forebygges med nogle konkrete initiativer. Brug dit hæve-sænke bord og stå op flere gange i løbet af dagen. Sørg for at ret ryggen og hold en ergonomisk korrekt position. Hvis det er et generelt problem på din arbejdsplads, kan I få en faglig person til at give jer et kursus i ergonomisk korrekt holdning. Et andet tip er at sidde på en fitnessbold, der tvinger dig til at sidde korrekt.