Det moderne badeværelse

Det moderne badeværelse

14. juli 2020 Slået fra Af Redaktionen

Når man taler om mode på badeværelset, så er der mange ting, som man kan fremhæve. Både de helt minimalistiske, men også nostalgiske badeværelser er meget moderne i disse år.

Hos flottebade tilbyder vi alt hvad der behøves, for at indrette et moderne badeværelse. Herunder vil vi skrive lidt om, hvilke modetrends man ser på de danske badeværelser for tiden.

Noget af det, som mange mennesker lægger stor vægt på i dag, er smarte funktioner, enkel betjening, nem rengøring og stor holdbarhed.

De smarte funktioner, kan for eksempel være sensor styrede produkter, hvor for eksempel armaturet og skraldespanden, kan betjenes, uden at skulle røre dem. Det kan også være de såkaldte dusch-toiletter, som skyller dig med vand og tørrer dig, efter toilet besøg. Det er alt sammen med til at sikrer en bedre hygiejne og mindre spredning af bakterier.

Det kan også være spejle med indbygget lys, som gør lyset bedre ved sminkning, eller som skaber en hyggelig stemning på badeværelset.

Mange produkter, som toiletter og glasvægge, kan i dag leveres med rengøringsvenlige overflader, hvor snavs og kalk har dårlige vilkår for at sætte sig fast.. Det betyder mindre tid på rengøring, så man kan bruge sin tid på sjovere ting. Lige som det holder overfladen pænt i flere år u fremtiden.

Enkel indretning af badeværelse

Når det kommer til selve indretningen af badeværelset, så er det moderne at vælge nogle overflader og farver, som går igen, som en rød tråd over hele badet. Flere armaturer leveres i dag i andre farver end den klassiske krom farve.. Sort, hvid og messing, er noget af det man ser rigtigt meget af. Typisk vil man vælge samme farve på håndvaskarmaturet, brusesættet, bruseafskærmningen, håndklæderadiatoren, badtilbehør og greb. Det skaber en neutral enkelthed, som de fleste godt kan lide.. Herefter kan man pifte badeværelset op med nogle farver på håndklæder og tilbehør, som man kan skifte ud, når man gerne vil have noget andet at kigge på.