Det sidste farvel

Det sidste farvel

12. april 2019 Slået fra Af Redaktionen

Når ens nærmeste går bort, har man som regel ikke overskud til at tage stilling til ret meget. For mange virker det helt uoverskueligt at skulle arrangere en begravelse, når man stadig selv sørger og er ved at bearbejde sin sorg og sit savn. For at undgå en følelse af stress oven i alt det andet er det en god idé at finde en bedemand, der kan tage sig af alt det praktiske og sørge for en fin begravelse og dermed den bedst mulige afsked.

Leder du efter en bedemand i Brædstrup, er det at finde hos Hornsleths Eftf. Bedemand Brædstrup vægter tryghed højt og hjælper dig med at planlægge det sidste farvel.

 

Det kan bedemanden hjælpe med

En kompetent og erfaren bedemand er afgørende for, at begravelsen og planlægningen af denne kommer til at forløbe på bedste vis. Hos Hornsleths Eftf er alle bedemænd både grund- og diplomuddannede, så de har alle kompetencer, der skal til for at sørge for den bedste afsked.

Bedemanden sørger for en bred række ydelser, så du ikke selv skal stå med det hele i en svær tid. Bedemanden hjælper dig blandt andet med at tage stilling til følgende:

 

  • Handlingens art – kirkelig eller borgerlig
  • Valg af kiste eller urne
  • Beklædning af den afdøde samt sengetøj
  • Annoncering
  • Blomster og blomsterkørsel
  • Gravsten

 

Derudover tager bedemændene sig af en håndfuld andre ting, herunder rustvognskørsel, askespredning og meget mere. Med en god bedemand, som du kan stole på, vil du føle dig tryg i en svær tid og få sagt farvel på en fin måde.

 

Du kan komme i kontakt med bedemændene via hjemmesiden eller over telefon. Det er op til dig, om du vil besøge kontoret i Brædstrup, eller om det er mere overskueligt, hvis bedemanden kommer ud til dit eget hjem til en samtale.