Det skal du lave, når du keder dig

Det skal du lave, når du keder dig

25. september 2019 Slået fra Af Redaktionen

Selvom du garanteret har masser at se til, til hverdag, kan der alligevel godt opstå tidspunkter, hvor du simpelthen ikke kan finde på noget at lave. Du har sikkert før hørt, at det er sundt at kede sig, men de fleste af os ved, at det i virkeligheden kan være virkelig frustrerende. Her kommer nogle forslag til, hvad du kan lave, når du keder dig.

Bag en kage

Hvis du kan lide at gå i køkkenet, men sjældent har tid til faktisk at hygge dig med det, kan du gå i køkkenet, når du keder dig. Du kan f.eks. bage en kage. Hvis du har mod på det, kan du gå efter en lidt mere kompliceret opskrift end dem, du plejer. Du risikerer, at det ikke lykkes, men hvis det gør, er det bare ekstra fedt.

Lær dig selv at spille et instrument

Hvis du er inde i en længere periode, hvor du har meget tid, der skal bruges på et eller andet, kan du lære dig selv at spille et instrument. Selvom det kan tage lang tid og være svært, er det virkelig fedt at kunne. Når du for første gang kan fornemme, at du faktisk duer til noget med et instrument, vil du få det rigtig fedt med dig selv. Hvis du vil lære at spille et instrument, der er nogenlunde lige til at gå til, kunne du f.eks. overveje ukuleler som disse.

Brug tid med din familie

Hvis I er flere i familien, der keder sig, kan I passende bruge tiden sammen. I kunne f.eks. sætte jer med hver jeres kop varm kakao og spille alle deres brætspil. Det er sikkert sjældent, at I faktisk sætter jer ned og bruger tid sammen uden, at det foregår foran fjernsynet el.lign. I kan også gå en tur sammen f.eks.