Det skal være nemt at flytte

Det skal være nemt at flytte

31. juli 2018 0 Af Redaktionen

Skal dit erhverv flytte fra Jylland til Sjælland? Eller drømmer du selv om at bo i Jyllands største by Århus? Der er mange muligheder for, hvordan du kan flytte alle dine sager og møbler fra A til B. Du kan selv flytte dine ting, men det er hård arbejde og ender oftest med at blive en stor belastning. Udover muligheden for selv at flytte, kan du booke en flyttemand. Det kræver selvfølgelig betaling, men det aflaster dig i sidste ende. Det skal være nemt at flytte, og det bliver det med løsninger på alt fra flyttemænd til opmagasinering af møbler.

 

Jeg mangler plads

Mange indser under en flytteproces, at de simpelthen ikke har plads til alle møbler og andre sager. Heldigvis findes der en løsning på dét problem. Du kan nemlig få dine møbler og sager til opmagasinering. Disse steder kan du leje et rum for en pris alt afhængig af, hvor stort et rum, du har behov for. Et rum til opmagasinering kan også bruges i tilfælde af, at du har solgt din bolig og skal ud på en længere rejse. Hvis du fx rejser 4-6 måneder, så kan alle dine sager opbevares og står klar, når du er hjemme igen. Det er en nem og let tilgængelig måde at få sine ting opbevaret på, og du kan gøre brug af dette i det meste af landet. På mange hjemmesider kan du bestille dit rum til opmagasinering online. Du skal blot vælge størrelsen af rummet, hvorefter siden beregner en månedlige pris, som kan variere mellem alt fra 400 kr. til 1000 kr. pr måned.

 

Flytning af virksomhed

Når en virksomhed flytter location, kan det virke uoverskueligt at skulle pakke og flytte utalige skriveborde samt computere og stole. Men erhvervsflytning behøves ikke nødvendigvis være en belastning for dig eller virksomheden. Flere flyttevirksomheder tilbyder at flytte enten hele din virksomhed eller dele af den. Du kan eksempelvis vælge mellem:

 

  1. Totalflytning, hvor flyttemændene pakker alt i flyttekasser, skiller møbler ad og flytter det hele fra A til B
  2. Flytning, hvor virksomheden selv står for pakning i flyttekasser, hvorefter flyttemændene sørger for resten
  3. Delflytning, hvor flyttemændene hjælper med at flytte det, som virksomheden ikke selv kan eller har tid til at flytte

 

Priserne for erhvervsflytning bliver oftest afregnet i timepriser. Jo mere, du skal have flyttet, jo dyrere bliver det oftest. Men det er dét værd i sidste ende.