Dette inventar til lager og værksted gør arbejdet nemmere

Dette inventar til lager og værksted gør arbejdet nemmere

21. marts 2021 Slået fra Af Redaktionen

Indret lageret med alt, hvad du skal bruge inden for opbevaring, hævede arbejdspladser samt containere og beholdere. At have de rette pallereoler med bærelag, der kan tåle at holde på en god mængde vægt over længere tid, og værktøjskasser til at holde styr på skruetrækkere og målestokke er essentielt, når du står og skal levere et stykke håndværk af høj nok kvalitet.

Alt, hvad du har brug for her, kan du finde hos https://erfainventar.dk/ sammen med tilbud på gode høreværn og arbejdshandsker mv. til jobbet. Hvad kunne specifikke typer varer være her? I det følgende får du nogle helt basale pointers om, hvilke produkter du kan investere i.

Opbevar værktøj synligt med opstillede hulplader

Hulplader er et fantastisk supplement til værktøjskassen, da du her får mulighed for at opbevare dit værktøj synligt på væggen, uden det optager synderligt med plads. Dette ved at sætte hulplader op, du kan finde i galvaniseret stål, så de ingen skade lider af fugtige vægge.

Hold styr på skruer og søm med sorteringsreoler

Sorteringsreoler hjælper dig med at holde styr på skruer og møtrikker, mens du kan sortere dit affald hensigtsmæssigt med tipcontainere i forskellige farver, og du i et omklædningsskab kan lægge dragten af vejen på forsvarlig vis. Orden bliver derfor nem at skabe på værkstedet.

Reoler til ethvert formål er nemme at finde

Hvad angår reoler til større genstande, fx bildæk eller paller, før de lastes på gaffeltruck, har du her talrige muligheder alt efter det, du vil gemme på. Dækreoler er indrettet på den måde, at to skinner holder dækkene oppe. Pallereoler har også to skinner, der er lige til at stable paller ovenpå. Almindelige storfagsreoler med brede hylder finder du selvfølgelig også, så du uden problemer kan gemme vidt forskellige ting i højden. Og visse reoler er endda skalerbare.