Dette skal du læse i din fritid

Dette skal du læse i din fritid

10. december 2020 Slået fra Af Redaktionen

Der er utroligt mange studier, som beviser, at læsning er virkelig fordelagtigt for os. Derfor giver det god mening, at du gerne vil læse mere i din fritid. Heldigvis har du en hel masse muligheder, når du skal finde de rette tekster at læse. Her får du nogle gode ideer til, hvad du kan læse i din fritid.

Nyheder

Det er en god ide at læse nyheder, om hvad der foregår i lokalområdet, i landet og i resten af verden. Du kan således med fordel læse nogle aviser om morgenen, hvis du gerne vil få nogle hurtige nyheder ved morgenbordet. Du kan også læse nogle nyhedsartikler online. Læs for eksempel her.

Noveller og romaner

Man kan finde noveller og romaner af flere forskellige genrer. Disse bøger kan være en utrolig god form for eskapisme, når du gerne vil komme væk fra hverdagen og sætte dig ind i en helt anden verden. Vil du for eksempel fænges af en spændende krimiroman eller betages af en romantisk novelle?

Selvbiografier

Du kan også vælge at læse om andres livsfortællinger ved at læse selvbiografier. Her kan du eventuelt blive inspireret af, hvordan en succesfuld person har valgt at leve sit liv. Du kan således implementere nogle fordelagtige modifikationer i din levevis.

Debatindlæg

Det er også meget interessant at læse en debatterende artikel. Du kan finde en lang række debatindlæg på nettet eller i aviserne, som omhandler diverse emner. Dette vil hjælpe dig med at forholde dig mere kritisk til disse emner, og du kan få et mere nuanceret billede på samfundet.

Det kan ligeledes hjælpe dig med at blive bedre til at argumentere, hvis du gennemskuer, hvordan afsenderne af debatindlæggene får fremlagt sine argumenter.

Motiverende citater

Hvem har ikke brug for lidt motivation i hverdagen? Det kan du meget nemt få ved at læse nogle indsigtsfulde og motiverende citater hver eneste dag.