Din guide til en succesfuld renovering

Din guide til en succesfuld renovering

6. juli 2020 Slået fra Af Redaktionen

Hvis du bor i drømmebyen på drømmegrunden, men stadig ved, at noget mangler ved din bolig, kan det være, at det er tid til at renovere. En renovering giver en fuldstændig enestående mulighed for selv at designe det sted, du skal bo. Lige netop dette vil denne guide hjælpe dig med – så læs med og bliv klogere.

Bortskaf det, du ikke skal bruge

Inden du går i gang, har du helt sikkert en masse ting, der ikke længere kan være inde i huset. Derfor kunne det være en rigtig god idé at samle dem, så de kan opbevares et helt andet sted. Et forslag til det kunne være opbevaring af dine ting i Aalborg – her kan du nemlig leje et depotrum, der i størrelsen passer perfekt til de ting, du skal have opbevaret. Det er helt klart en overvejelse værd!

Nybyggeri

Når du lægger en plan for renovationen, falder tanken helt sikkert naturligt på tilbygninger af din allerede eksisterende bolig. Når du vil bygge en tilbygning til dit hus, skal du gennem disse tre trin:

  1. Planlægning. Opgaven planlægges, og der lægges en samlet plan, der fungerer som den røde snor i projektet.

  2. Udførelse. Bygger du selv, eller hyrer i arbejdere?

  3. Vedligeholdelse. Her er det vigtigt at tænke pris og budget – for vedligeholdelse er noget, der koster penge.

Gode tips til indretningen

Hvis du står og skal renovere din bolig, ender du også med at stå med nogle rum, der virker fuldstændig fremmede. Det skal du bare se som en god mulighed for at få netop dit præg på indretningen. Køb noget, du synes er flot, og brug det til at pynte rummet op – der findes ikke noget mere hjemligt end en bolig, der oser af personlighed.