Disse 5 ting skal du have til sommer

Disse 5 ting skal du have til sommer

17. juni 2018 0 Af Redaktionen

Sommeren 2018 er startet stærkt ud. Vi har haft flere solskinstimer i maj måned, end DMI kan huske. Når det gode vejr kommer, så har man lyst til at shoppe, så man kan være klar til strandtur og ferie. For at du ikke skal blive ruineret, guider vi dig her til de vigtigste ting, du skal købe til sommer.

1. Sandaler

Måske er dine nuværende sandaler helt slidt op, eller også ejer du ikke nogle. For at dine tæer kan ånde, skal du have nogle sandaler. Det vil være en fordel med klipklapper til at gå rundt hjemme i og gå ud i haven med. Men skal du ud at gå, er det bedre med noget, der sidder på foden. Følg dette link for at se udvalg af sandaler.

 

2. Solhat

Vil du undgå en forbrændt hovedbund, så bør du tage en solhat på til sommer. Her kan du ikke så godt komme til med solcreme. Sørg især for at have den på når middagssolen står højt på himlen. Du kan få mange smarte slags efterhånden, så du ikke føler, du ligner en klovn med den. Det er faktisk kommet meget på mode.

 

3. Solcreme

Det er måske en selvfølge for nogle, at man skal huske det, men det er det ikke for alle. Faktisk er der flere sundhedseksperter, der mener, at det vil være sundt at bruge solcreme hele året rundt i ansigtet, fordi det forebygger rynker og er bedst for huden. Undgå en rød tud, der brænder med solcreme.

 

4. Solbriller

Trænger dine solbriller til en udskiftning? Solbriller er godt for dine øjne, så du ikke bliver blændet af solen, og så du bedre kan se noget, når du er udenfor. Der findes masser af slags til alle ansigtsformer, så der er helt sikkert også nogle til dig.

 

5. Køletaske

Som vejret ser ud lige nu, tegner det godt til mange strand- og skovture. Da vil det være lækkert med kolde drikkevarer, frisksmurte sandwiches og snacks. Derfor et en køletaske ideelt til sommerperioden.