Elsker du sport? Så bør du vælge ISI Idrætshøjskole

Elsker du sport? Så bør du vælge ISI Idrætshøjskole

21. august 2019 Slået fra Af Redaktionen

Der er rigtig mange unge mennesker, der har behov for et afbræk fra den normale hverdag, før de måske fortsætter ud i en uddannelse. Og derfor er der mange, der finder det interessant at stifte bekendtskab med de mange muligheder, der gør sig gældende med et højskoleophold. Med et højskoleophold kan man nemlig fokusere på lige præcis det, man brænder for og på den måde komme væk fra en fornemmelse af, at man går i skole samtidig med, at man rent faktisk får udvidet sin horisont, mens man lærer og bliver bedre til at udfordre sig selv inden for den niche, man føler sig helt rigtigt placeret i.

Idræt hver dag

Derfor er der mange, der har valgt et højskoleophold på ISI Idrætshøjskole. Dette er en højskole med fokus på alle former for sport. Med en højskole med idræt på programmet, er det således umuligt ikke at komme til at gennemleve en aktiv hverdag, hvor der hver dag er fysisk udfoldelse på programmet. Det betyder, at man hver dag får pulsen helt i vejret og den røde glød på kinderne, mens man får dyrket den sport, som man elsker. Man får ligeledes mulighed for at stifte bekendtskab med andre sportsgrene, man bliver udfordret, og man lærer alt om, hvor vigtigt samarbejde og teamwork er – især når der er tale om sportsudfoldelser.

Læs mere online

Er det noget, som du gerne vil vide noget mere om? Og mener du, at ISI Idrætshøjskole måske er den helt rette højskole for dig og det ophold, som du drømmer om? Så tag et kig online. Her finder du nemlig alt den information, som du måtte søge og samtidig, kan du få et bedre indtryk af den hverdag, som du kommer til at stifte bekendtskab med, hvis du vælger at tage et ophold på ISI Idrætshøjskole.