En god restaurant har mere end bare god mad

En god restaurant har mere end bare god mad

20. marts 2019 Slået fra Af Redaktionen

Danmark er et af de lande i Verden, hvor det er dyrest, at gå på restaurant. Derfor går vi, i modsætning til befolkninger i andre kulturer, ikke så tit ud at spise. Især hvis man rejser sydpå, opdager man, at det er langt mere almindeligt at indtage aftensmaden på en restaurant. Men i Danmark handler et restaurantbesøg ofte om mere end bare at blive mæt. Det er blevet mere normalt at skifte et biografbesøg ud med et restaurantbesøg. Det er selve oplevelsen, der betyder noget. Selvfølgelig skal maden smage godt, men atmosfæren, betjeningen og restaurantens omgivelser har en lige så stor indflydelse på gæsten, som maden har. Maden kan være enormt lækker, men hvis tjeneren er upersonlig, stolene dårlige at sidde på og atmosfæren generelt er negativ, så vil gæsterne også ende med en negativ oplevelse. Derfor er det vigtigt som restaurantejer at have fokus på andet end blot det gastronomiske.

 

Undervurdér aldrig stolenes indflydelse

Når man tænker på, at gæsterne tilbringer størstedelen af restaurantbesøget på en af restaurantens stole, giver det god mening, at stolene er enormt vigtige for den samlede oplevelse. En dårlig stol, der er ubehagelig at sidde på, kan hurtigt ødelægge et helt restaurantbesøg. Også selvom maden er fantastisk. Derfor er det en god idé at vurdere, om stolene på din restaurant først og fremmest er behagelige at sidde på. Derudover så har udseendet selvfølgelig også en vis indflydelse. De fleste restauranter indeholder mange stole. Derfor betyder det meget for restaurantens samlede atmosfære, at stolene ser flotte ud.

 

Find de perfekte stole til din restaurant

For at opsummere så er de to vigtigste ting ved en perfekt restaurantstol:

 

  • Den skal være behagelig at sidde på. Det er lang tid dine gæster tilbringer på en af stolene i din restaurant. Og hvis de forlader stedet med ondt i ryggen pga. en dårlig stol, så kommer de sjældent igen.
  • Den skal være flot og passe ind i restaurantens atmosfære. Står der 40, hvide plasticstole med hynder på, giver det gæsten et skidt førstehåndsindtryk, og hiver restaurantens atmosfære ned.

 

En type stole som er både elegant i design, billig og behagelig at sidde på er Banquet-stolene. Udseendemæssigt er det selvfølgelig forskelligt hvilken model og farve, der passer til din restaurant. Men på restaurantinventar.dk finder du et stort udvalg af forskellige Banquet-stole. De har med garanti også én, der passer til netop din restaurant. Der er f.eks. den stærke og solide Banquet Deluxe, som fås i både rød, blå og sort. Derudover fås Monza-modellen også i forskellige farver. Selvom Monza-modellen er en anelse billigere, er den stadig solid, og blød at sidde på. Den kan endda fås i en flot, mørkegrøn udgave, hvilket passer perfekt til de mere dæmpede restaurantomgivelser. Den kan samtidig stables, hvilket gør lukning og åbning af restauranten langt nemmere.

 

Ønsker du at bestille et parti stole (eller blot en enkelt til hjemmebrug), kan dette nemt gøres online ved at benytte følgende link: Banquetstole – Restaurantinventar.dk