En hobby der foregår langs strandkanten

En hobby der foregår langs strandkanten

24. november 2020 Slået fra Af Redaktionen

Det er ikke nogen hemmelighed, at der er mange, der finder ro i havet. Her er der tale om de meget åbne vidder, man kan skue ud over uden at finde en ende. Og det er først når himmel og hav går i ét, at man vender blikket væk fra de sagte bølger. I stedet giver man sig til at kigge ned i de fine sand, mens man lytter til bølgernes brusen og føler, hvordan vinden maler kinderne røde og rusker i håret. Er det en følelse du kender? Og er du også vild med den?

Lær at adskille rav fra sten

Så kan det være, du bør starte en hobby op, som netop forgår i sådan et miljø. Her er der tale om alt den tid, du kan få til at gå med at lede efter rav. Her er der nemlig tale om noget, der kræver snilde og masser af tålmodighed. Det er nemlig ikke altid helt let at adskille rav fra sten – og derfor handler det også om at have de rette redskaber. Det kan for eksempel være en ravlygte. En sådan er uundværlig, hvis du virkelig vil i gang med din ravjagt.

Find rav med uv lys

En ravlygte er som en lommelygte, men den lader dig tydeligt se, når der ligger noget rav på sandbunden, idet det vil lyse kraftigere op. Så hvad siger du? Find rav med uv lys – spændende, ikke? Det kræver dog, at du går på jagt, når mørket er begyndt at faldet på, og derfor er der her også tale om en hobby, der kan finde sted hele året rundt og lige meget, hvad tid på døgnet, der er tale om. Synes du, det lyder som værende en god ide? Så tag et kig på de mange forskellige ravlygter, som du i dag kan købe online.