En professionel landbrugsmægler

En professionel landbrugsmægler

27. april 2019 Slået fra Af Redaktionen

Er du på udkig efter en landbrugsmægler? Så kan Agriteam hjælpe dig med en professionel og uafhængig ejendomsmægler, med meget erfaring indenfor både køb og salg af alle former for landbrugsejendomme. Agriteam består nemlig af et netværk af mæglere, der alle er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening, der til hverdag sidder med ejendomshandel helt tæt på. En landbrugsmægler fra Agriteam, kan hjælpe dig med en effektiv og professionel håndtering af salgsprocessen, og kan med høj kompetence og engagement, sikre dig et tilfredsstillende forløb.

Agriteam kan også hjælpe dig med at finde den helt rigtige landejendom. Især deres store kendskab til de lokalområder, hvor de er repræsenteret med mæglerforretninger, giver en fordel, når der skal indgås en ejendomshandel i form af et køb. Landbrugsmæglerne hos Agriteam forstår nemlig at køb, og så sandelig også salg, er en stor beslutning, og vægter derfor troværdighed, kundens tryghed og seriøs rådgivning meget højt.

Find din lokale landbrugsmægler

Agriteam har mæglerforretninger flere steder i landet, således kan du benytte dig af den mægler der er beliggende nærmest dig. Dette er en fordel for både dig og landbrugsmæglerne, da du får glæde af den mægler, der er den bedst mulige, til at varetage lige netop din ejendomshandel.
Du kan finde din lokale landbrugsmægler i følgende byer:

  • Storvorde
  • Viborg/Aars
  • Randers
  • Horsens
  • Brørup
  • Varde

En dedikeret landbrugsmægler

Agriteams ejendomsmæglere har alle specialiseret sig i køb og salg af landbrugsejendomme. Således er du sikret en dedikeret og kompetent mægler, der kan rådgive dig inden for viden og lovgivning, samt finansieringsmuligheder, således du kan føle dig tryg ved en ejendomshandel, om du end er sælger eller køber.

Tillid, troværdighed og seriøs rådgivning er nøgleord i landbrugsmæglernes hverdag. Nøgleord de sætter stor fokus på i processen, når det handler om at finde de helt rigtige løsninger til deres kunder. For når en handel er slut, betyder det meget for mæglerne, både at kunne se sælger og køber i øjnene.